חוות דעת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• חוות דעת
    אור
    26/01/2009

עשייתי צילום רחם לאחר קיסרי ואמרו לי שיש הדבקויות בשתי החצוצרות ובאחת חלקי. לאחר שנתיים טיפולים ללא הצלחה עשיתי היסטרוסקופיה אבחנתית ושם הרחם נראה טוב ללא כל ממצא חריג וללא נוזל והרופא אמר שהוא מופתע שנאמר לי שיש הידבקויות כי הוא ראה שהנוזל זורם יפה פנימה ולא חוזר..מה שהיה אמור להיות אם היתה חסימה. אני בת 37 ורוצה הריון נוסף הראשון היה טבעי ובקלות. מבקשת לדעת אם הבדיקה של ההיסטרוסקפיה שוללת את החסימה או לפחות נותנת סיכוי יותר טוב להריון ספונטאני. ואם היית מליץ לי על בדיקה נוספת כדי להיות קצת יותר בטוחה לגבי הסיכויים של טבעי. עשיי 4 הפריות בין הצילום להיס' ללא הצלחה. הסיבה שנשלחתי להפריות היתה לחץ של מן כי אני סובכרתית ולא נעשתה חשיבה ממושכת על ניסיונות של טבעי. בנוסף בשנתיים האחרונות הייתי ברצף של טיפולים אחד אחרי השני ולא היה כל ביוץ טבעי שניתן היה לנסות טבעי. ולכן אני מבקשת קצת הכוונה. (נראה לי שפניתי להפריות מהר מידי. מה שעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אור

ד''ר דוד ישי
    26/01/2009

הסטרוסקופיה היא לא בדיקה טובה לבירור מצב החצוצרות. הדרך לאשר סופית את מצבן היא לפרוסקופיה. אם את לא מביצת באופן טבעי ולאחר תקופה ממושכת כל כך ללא הריון, אין מנוס מטיפולי פוריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו