בדיקת הריון שלילית :-(

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת הריון שלילית :-(
    הילה
    27/01/2009

עשיתי הבוקר בדיקת הריון ביום ה12 מההחזרה שתוצאותיה: קטן מ- HCG-B-2 IU/L אני מבינה שאין הריון השאלה שלי היא האם לפי הערכים האחרים שנבדקו ניתן לססיק משהו לגבי התמיכה שאולי לא התאימה ולכן לא הושג הריון. אני מקבלת מיום לאחר השאיבה פעמיים ביום אנדומטרין ומערב ההחזרה פעמיים ביום אסטרופן. התוצאות: Estradiol -870 pmol/l Progesterone - 35.1 nmol/l

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת הריון שלילית :-(

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ל.

ד''ר דוד ישי
    27/01/2009

הרמה של ההורמונים שציינת נובעת מהעובדה שלא התפתח הריון ולא הגורם לכך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IVF שנכשל

הילה
    27/01/2009

מדובר בIVF ראשון באמצעות פרוטוקול ארוך בגלל בעיית זרע, נשאבו 13 ביציות ולאחר יום היו 9 עוברים מתוך 9 הפריות,3 ימים לאחר השאיבה הוחזרו 2 עוברים שהוגדרו יפיפיים אחד התחלק ל8 ואחד ל6 . קיבלתי כתמיכה 2 אנדומטרין וגינלי מיום לאחר השאיבה ואטרופם מערב ההחזרה 2מ"ג פעמיים ביום. היום עשיתי בדיקת דם ולצערי אין הריון. הלכתי לעבודה כרגיל אך לא התאמצתי כלל ולא הרמתי דברים כבדים וגם כשהלכתי יחסית הרבה זמן לא הלכתי מהר מידי. על פי בדיקות שנעשו לי, לא נראה שישנה איזו בעיה אצלי. 1.מה יכול לגרום לאי הצלחה של העוברים להשתרש ברחם? 2.האם כדאי בהחזרת מוקפאים כבר בביוץ הקרוב לאחר שאקבל את המחזור? אם כן זה נעשה על ביוץ טבעי או ששוב יש לקחת דפירלין ואז אוביטרל? 3.האם כדאי אולי לשנות את התמיכה? אולי תרופה שונה או מינונים? 4. האם נכון שבטיפול שני יש יותר סיכוי? או שבגלל שזה מוקפאים וסביר להניח שלהפריה הראשונה נבחרו הכי טובים אז זה מוריד את הסיכוי? 5. לאחר ההחזרה היו לי כאבים חזקים ודקירות אך הרופא אמר שזה נורמלי אולי פעם הבאה כדאי לנוח יותר? סליחה על כל השאלות, מאמינה שזה ישרת עוד הרבה אחרות שלצערי גם כן קיבלו תשובה שלילית אתמול. תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקפיצה שלא ישכחו אותי...

ל.
    28/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ל.

ד''ר דוד ישי
    28/01/2009

1. קשה להגיד. אבל חשוב להגיד. גם כאשר הכל נראה תקין הסיכוי להריון לא עולה על 30-40%
    2. אם רוצים להחזיר על מחזור טבעי, כדאי להמתין חודש
    3.אפשר לשנות מינון או תרופה. אבל כאמור לדעתי לא זאת הבעיה
    4.הסיכוי של כל טיפול זהה. במופשרים הוא נמוך מאשר בטריים
    5.הכאב היה קשור לגרוי השחלתי ולא להחזרה. ולכן אינו צפוי להיות בהחזרה של המוקפאים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו