רמות TSH

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רמות TSH
    יעל
    27/01/2009

שלום רב, בפרופיל הורמונלי לפני תחילת הטיפולים: TSH - 5.33 כאשר טווח הוא .0.35 - 5.5 היום, לאחר 2 הזרעות + 3 הפריות, כולם עם גונל + אורגלוטרן, התוצאה הינה7.41 (FT4 = 10.9 כאשר הטווח התחתון הינו 10.3). כל השנים הTSH שלי היה בטווח העליון, אך לא עבר את הטווח. זו הפעם הראשונה. להבנתי, התוצאות מעידות על תת-פעילות בלוטת הטריס. 1) האם ייתכן שהTSH עלה בעקבות הטיפול ההורמונלי? 2) אני לפני הפריה רביעית. האם ערך זה ישפיע לרעה על הטיפול? 3) האם ייתכן שיבקשו שלא אעבור הפריה עד שאאזן את הבלוטה עם תרופות? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמות TSH

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שמחה

ד''ר דוד ישי
    27/01/2009

את צודקת. יש בהחלט מקום ללכת ליעוץ של אנדוקרינולוג ולהתחיל בטיפול. מאד רצוי להגיע לאיזון לפני שממשיכים בטיפול. זה חשוב לטיפול וזה חשוב להריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשמחה

א.
    29/01/2009

גם אני בטיפולים בגלל בעיית זרע, תמיד רמת הTSH שלי היתה חריגה מעבר ל5.5 שזה המקסימום (תת פעילות של הבלוטה) אבל תמיד היה לי בסביבות 6.5 ולפני כמה חודשים עלה לי אחרי פחות מחודש ל7.5 ואחרי עוד פחות מחודש ל- 9.6 כשהבנתי שמ-10 כבר צריך טיפול תרופתי. נלחצתי מאאאאוד, גם כי נאמר לי שזה משפיע על הפוריות וגם כי אני לא בעד תרופות, בטח לא לכל החיים. אז חרשתי על האינטרנט וסיכמתי לי בדף אחד את כל מה שמותר, אסור ורצוי לעשות בעיקר מבחינת תזונה על מנת לנסות לאזן את התפקוד שלה באופן טבעי, לאחר כחודשיים ירד לי חזרה ל6.5 והבנתי מרופא הנשים שברמה כזו זה לא אמור להשפיע אבל יש אומרים שכן. בכל זאת ממשיכה לפי מה שקראתי והיום אחרי כחודשיים יצא לי 4.18 שזה בטווח ולא היה לי בשנים האחרונות, אני עדיין לא מעכלת שאני בטווח.. ממליצה לך לנסות לאזן אותה באופן טבעי. אשמח לשלוח לך במייל את הקובץ של מה שסיכמתי אם תרצי, שווה לנסות כדי שלפחות יהיה גורם אחד פחות לאי הצלחה של הטיפול. בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו