האם הגוף שלי השתגע???

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• האם הגוף שלי השתגע???
    קרנונה
    28/01/2009

בת 29. פוליציסטית. לאחר שסבב אחד של איקוקלומין נכשל (2 כדורים ליום ולא בייצתי בכלל), אתמול קיבלתי ווסת (לאחר 19 יום מהווסת האחרונה). האם להתייחס לזה כאל ווסת (נראה נורמלי מאוד מבחינת כמות דימום וצבע)??? האם להתחיל לקחת איקוקלומין בעוד 5 ימים?מתי לקחת פרוגינובה לעיבוי הרירית? מה קרה לגוף שלי, אני בד"כ מקבלת ווסת אחת לחודש וחצי. האם זה בגלל האיקוקלומין? (אני לא בהריון. עשיתי אתמול בדיקת שתן בבית). תודה רבה ויום נפלא אתם עושים עבודת קודש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם הגוף שלי השתגע???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיגעון

פרופ' שחר קול
    28/01/2009

בעיית ביוץ כרוכה פעמים רבות עם מחזור לא סדיר.
    כדי לפזר את הערפל, ולהבין את מצבך ההורמונאלי העשווי יש צורך בבדיקות דם הורמונאליות, ובדיקת א.ס.
    איקקלומין לא גורם לשיבוש המחזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. מה זה בדיקת א.ס

טלטלטל
    28/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אולטרה סאונד (סונאר)

הריונית טריה
    28/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו