רמות אסטרדיול בתחילת הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רמות אסטרדיול בתחילת הריון
    מאיה
    29/01/2009

שלום, ב-15.1 הוחזרו לי שלושה עוברים מוקפאים. מאז עשיתי שתי בדיקות דם (משמחות): 27.1 בטא - 254 פרוג' - מעל 190 e2 - 801 29.1 בטא - 525 פרוג' - מעל 190 e2 - 730 אני לוקחת שני אסטרופם ו-4 אוטרוגסטן 200 מ"ג מדי יום. בשני מחזורי המוקפאים הקודמים (בהם לא הייתי בהריון...) היו לי ערכי e2 של 1131 ושל 1600 בבדיקת הבטא ביום ה-12, ולפני ההחזרה הזו, כשלקחתי 3 אסטרופם ביום - 1846 (כלומר האסטרדיול ירד משמעותית מאז לפני שבועיים). רציתי לשאול לגבי רמת האסטרדיול כעת - האם היא בסדר או אולי היא נמוכה מדי? האם יש משמעות לירידה ביומיים האחרונים? האחות הציעה לעלות ל-3 אסטרופם ביום, אם אני חוששת . האם זה כדאי? האם זה יכול להזיק? תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מאיה שלום

פרופ' שחר קול
    29/01/2009

האסטרדיול - תקין.
    אין צורך בתוספת, אם כי אין מה לחשוש מעוד כדור אסטרופם ליום, הוא לא יזיק, אך גם לא יועיל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דימום קל בתחילת הריון

מאיה
    09/02/2009

שלום, ב-5.2 ביצעתי בדיקת דם נוספת: e2 - 692 פרוג' - מעל 190 בטא - 8993 היום אחר הצהרים התחיל לי דימום קל וקצת כאבים דומים לכאבי מחזור (אבל הרבה פחות כואב). האם עלי לפנות לרופא בדחיפות? מחר יום שבתון, ואני מניחה שהיחידה באלישע סגורה. האם לחכות? אני ממשיכה לקחת 2 אסטרופם ו-4 אוטרוגסטן ביום - האם את האוטרוגסטן כדאי לקחת רק דרך הפה בגלל הדימום? תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    10/02/2009

בנוכחות דימום קל אפשר להמשיך כרגיל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למאיה שלום

נטלי123
    10/02/2009

אני פשוט לאחר החזרה ורציתי לדעת אם מרגישים משהו בשבועיים שלפני הבטא?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו