מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- רמות אסטרדיול בתחילת הריוןמאיה29/01/2009
שלום, ב-15.1 הוחזרו לי שלושה עוברים מוקפאים. מאז עשיתי שתי בדיקות דם (משמחות): 27.1 בטא - 254 פרוג' - מעל 190 e2 - 801 29.1 בטא - 525 פרוג' - מעל 190 e2 - 730 אני לוקחת שני אסטרופם ו-4 אוטרוגסטן 200 מ"ג מדי יום. בשני מחזורי המוקפאים הקודמים (בהם לא הייתי בהריון...) היו לי ערכי e2 של 1131 ושל 1600 בבדיקת הבטא ביום ה-12, ולפני ההחזרה הזו, כשלקחתי 3 אסטרופם ביום - 1846 (כלומר האסטרדיול ירד משמעותית מאז לפני שבועיים). רציתי לשאול לגבי רמת האסטרדיול כעת - האם היא בסדר או אולי היא נמוכה מדי? האם יש משמעות לירידה ביומיים האחרונים? האחות הציעה לעלות ל-3 אסטרופם ביום, אם אני חוששת . האם זה כדאי? האם זה יכול להזיק? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מאיה שלום
פרופ' שחר קול29/01/2009האסטרדיול - תקין.
אין צורך בתוספת, אם כי אין מה לחשוש מעוד כדור אסטרופם ליום, הוא לא יזיק, אך גם לא יועיל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדימום קל בתחילת הריון
מאיה09/02/2009שלום, ב-5.2 ביצעתי בדיקת דם נוספת: e2 - 692 פרוג' - מעל 190 בטא - 8993 היום אחר הצהרים התחיל לי דימום קל וקצת כאבים דומים לכאבי מחזור (אבל הרבה פחות כואב). האם עלי לפנות לרופא בדחיפות? מחר יום שבתון, ואני מניחה שהיחידה באלישע סגורה. האם לחכות? אני ממשיכה לקחת 2 אסטרופם ו-4 אוטרוגסטן ביום - האם את האוטרוגסטן כדאי לקחת רק דרך הפה בגלל הדימום? תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
פרופ' שחר קול10/02/2009בנוכחות דימום קל אפשר להמשיך כרגיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמאיה שלום
נטלי12310/02/2009אני פשוט לאחר החזרה ורציתי לדעת אם מרגישים משהו בשבועיים שלפני הבטא?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)