שק הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שק הריון
    הריונית טריה
    29/01/2009

ב 6.01 שאיבה. החזרה 9.1. 22.01 בטא 209 25.1 בטא 830. הזמינו אותי לאולטרה סאונד ב 3.2 (4 שבועות מהשאיבה, תחילת שבוע 6?) לא יכולתי להתאפק והיום ניגשתי לרופא נשים בקופת חולים ע"מ לראות כמה נקלטו ואם כמובן ההריון רחמי. הרופא הראה לי "נקודה" זה היה נראה ממש קטן, יותר קטן בהרבה מזקיק והוא גם לא טרך למדוד את העובר ומרוב התרגשות שכחתי לשאול לגבי גודל השק. בנוסף, קרוב לעובר היה עוד משהו ממש פיצי והרופא אמר שזה נראה כמו עוד שק. בעקרון אני בשבוע 5 + יומיים. מה אמורים בדיוק לראות? ומה גודל השק שצריך להיות בשבוע 5 + יומיים? אשמח את תפרט לי מה אמורים לראות,..הרופא אמר שזה מתקדם יפה, אבל הוא בכלל לא מדד את השק! תודה... ביום שלישי יש לי א.ס.ביחידת ivf ואני מקווה שנראה דופק

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שק הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה קטנה

הריונית טריה
    29/01/2009

האם בשבוע 5 +2 אמור להיות שק חלמון? הרופא בכלל לא דיבר על זה...רק אמר שזה רחמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הריון

פרופ' שחר קול
    30/01/2009

מציע להמתין ולבצע את הבדיקה במועד שניקבע.
    במועד זה יובהרו פרטים רבים.
    בדיקה מוקדמת יותר זורעת מבוכה וחששות מיותרים.
    לכן עדיף לבצע בזמן המתאים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו