הריון שלא מתפתח

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הריון שלא מתפתח
    שואלת
    31/01/2009

שלום ד"ר קול תזכורת - בשבוע 2+6 לאחר IVF לא נצפה הד עוברי ונצפתה המטומה (כנראה) בדופן שק ההיריון. ברור לי שההיריון אינו תקין - כל הגוף שלי זועק זאת. יש לי מספר שאלות: 1. הלילה התעוררתי כשכל הצד השמאלי של חולצתי רטוב, והחזה מרגיש מרוקן. האם זה יכול להיות חלב? האם ידועה תופעה כזאת כשהיריון מפסיק להתפתח? (יש לציין שהפסקתי להניק לגמרי את בני לפני כ-4 חודשים). האם עליי לבדוק את הפרולקטין לפני כניסה להיריון נוסף? האם רמה גבוהה של פרולקטין יכולה היתה לגרום לעובר לא להתפתח? (בדקתי את הרמה עוד לפני שסיימתי להניק והיא כבר היתה בטווח הנורמה - 482). 2. האם בשבוע 6+5 (מחר) אפשר עדיין לבצע הפסקת היריון באמצעות כדורים? למה עליי לצפות בשימוש בהם? 3. האם היית ממליץ לי לבצע בדיקות כלשהן (צילום רחם, קרישיות) לפני החזרת מוקפאים? 4. כמה זמן צריך לחכות (אם בכלל) מההפלה ועד להחזרת המוקפאים (אני לא מקבלת מחזור ולא מבייצת באון טבעי בכלל). תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הריון שלא מתפתח

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הריון לא תקין

פרופ' שחר קול
    31/01/2009

1. הפרולקטין תקין, ואינו הסיבה להריון הלא תקין.
    2. כן, התכווצויות של הרחם ופליטת שק ההריון.
    3. לא, אלא אם מדובר ב- 3 הפלות רצופות.
    4. חודש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, ושאלה אחרונה

שואלת
    31/01/2009

האם לדעתך כל ההתפתחות הלא תקינה הזאת של ההיריון (הפרשות חומות+דמיות קלות, חוסר סימני היריון, המטומה בשק ההיריון ועובר שלא מתפתח) יכולה להיות קשורה לזה שקיבלתי דקפפטיל ולא אוביטרל לפני השאיבה? (אני פוליציסטית). תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    31/01/2009

לא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו