מהו ממצא הטרוגני

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מהו ממצא הטרוגני
    ג'וווווו
    01/02/2009

מטולפת באיקאקלומין, בגונל F ואוביטרל , לצערי בידקת דם להריון - שלילית. קיבלתי מחזור אחרון בתאריך 27.1.09 ( לפני 6 ימים) עשיתי US ביום השלישי למחזור ובהערות היה רשום בצד שמאל ממצא צ'סטי עכור מה זה אומר?? עשיתי היום ( ביום השישי למחזור ) US נוסף ובהערות היה רשום בצד שמאל מימצא הטרוגני 12*20 מה זה אומר? אשמח לתשובה מהירה אני ממש מפחדת שזה לא איזה גירוי יתר או צ'יסטה. חשוב לציין הייתי אמורה יום שבת (אתמול) להתחיל בגונל , אבל הרופאה דחתה את הטיפול עקב הממצאים שנצפו ב-US

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מהו ממצא הטרוגני

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

ג'וווווו
    01/02/2009

וגם בצד שמאל מעט נוזל בשחלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום

ד''ר דוד ישי
    01/02/2009

כאשר יש בציסטה נוזל מיימי הוא נראה אחיד וצלול. כאשר יש בה דברים סמיכים יותר הם נראים לא סדירים ועכורים. אני מניח שבמונח הטרוגני התכוונו שחלק מהתוכן נראה צלול וחלק לא. כך או כך מדובר בציסטה קטנה וחסרת חשיבות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו