שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה
    נטע
    01/02/2009

שלום שמי נטלי יש לי שאלה לאחרונה עברתי הפלה אני אשתו השנייה של בעלי גם אשתו הראשונה היה לה הריון כימי והם היו אמורים לעבור הפרייה IVF...האם יש קשר בין המקרים? האם איכות הזרע מובילה לגרידות הללו שלי ושלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נטלי שלום

פרופ' שחר קול
    01/02/2009

יתכן, כמובן שיש לקבל את מלוא המידע לגבי ההיסטוריה הרפואית של שלושתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

נטע
    01/02/2009

איזה מידע למשל? כשהיתי אצל רופא הנשים הוא לא ייחס חשיבות לכך , אצלי במשפחה אין היטוריה מיילדותית חריגה..אצלי קרתה גרידה בשבוע 8 עובר ללא דופק מאז איני מצליחה להיכנס להריון, אשתו לשעבר של בעלי לדבריו היתה לה חצוצרה חסומה והם היו לפני הפרייה...ואצלו היתה ספירת זרע נמוכה בהשוואה להיום .. כ"כ האם לדעתך השבחת זרע והזרעה יכול למנוע ממני סבל מיותר של עוד הפלה? תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מידע

פרופ' שחר קול
    02/02/2009

מידע מפורט לגבי ההיסטוריה המיילדותית של שתיכן, הגיל, רקע רפואי כללי, משפחתי, תרופות, רגישות, הרגלים, אורך המחזור, פרופיל הורמונאלי, צילומי רחם, בדיקות זרע קודמות, פרופיל הורמונאלי של הגבר, בדיקות אורולוגיות, א.ס. אשכים, תגובה שחלתית לטיפול, פרוטוקולי טיפול קודמים, פירוט מדויק של סוג החסימה בחצוצרות, ועוד ועוד...הרשימה ארוכה מאוד.
    מצטער שאין תשובה פשוטה יותר, אך יעוץ מקצועי ומסודר חייב לקחת כל הנתונים בחשבון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו