מה זה אומר רירית לא סדירה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה זה אומר רירית לא סדירה
    ד``ר אליעזר גירש
    02/02/2009

אני בתהליך טיפול הפריה חדש, וסוחבת מזה זמן פוליפ ברחם שהוחלט להוציאו מתוך הנחה שיכול להוות גורם לאי השרשת העוברים, כשהפרופסור ניתח אותי הוא אמר לי שהרחם שלי בסדר גמור ושהרירית אינה סדירה, עובי רירית הרחם שלי משביעה רצון, נותרתי מוטרדת מה זה אומר רירית לא סדירה והאם היא יכולה להקשות על קליטת עוברים, אציין שעברתי מספר פעמים היסטרוסקופיה שהיו תקינות לחלוטין.
    תודה על תשובתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה זה אומר רירית לא סדירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סליחה ועוד משהו לשאול

בתאל
    02/02/2009

האם נדרש טיפול לרירית שאינה סדירה? ממה זה נובע או שמא זה יכול להשתנות בגלל שינויים הורמונליים כאלה ואחרים?.. שוב תודה על התשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוף דחוף למה דילגו על שאלתי

בתאל
    03/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אתי

ד''ר דוד ישי
    04/02/2009

אם אין הדבקויות בחלל או פוליפ, אין לאי סדירות משמעות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו