לימונית וואי מזל שיש אנשים כאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לימונית וואי מזל שיש אנשים כאלה
    נטלי
    03/02/2009

תודה תודה שיש מישהו שקצת עוזר אני בלחץ נוראי ממש אחרי הזרעה שניה לא יודעת מה לעשות המעבר הזה מפחיד אותי אני עוד מעט בגיל 30 ואני שומעת הפריה ונבהלת מעצם המילה... מה את עברת ?...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לרווית

לימונית
    03/02/2009

היי רווית, אני שמחה תמיד אם אני מצליחה לעזור לאחרות. אני עברתי שלוש הזרעות, שהתחילו מיד עם לקיחת זריקות, ולאחריהן עברתי שלושה טיפולי IVF מלאים (כלומר סדרת זריקות, בדיקות, שאיבות והחזרות) ופעם אחת באמצע גם הכנה להחזרת עוברים מוקפאים (שדורשת רק הכנת רירית הרחם מס' שבועות), שלצערי, ביום בואי להשתילם הם לא שרדו את תהליך ההפשרה... סה"כ מינימום הזרעות לפני IVF לפי הידוע לי הוא בד"כ לאחר 3 הזרעות הכוללות זריקות לגירוי זקיקים. אני חוזרת ואומרת לך שאין לך מה לפחד. את כל הזמן תחת פיקוח. כשאת יוצאת מהניתוח את בחדר התאוששות למשך כשעתיים, תחת עינה הפקוחה של אחות ותחת מוניטור ואינפוזיה. כמובן שמי שמתעוררת לאט יותר ייתכן ותהיה קצת יותר בהתאוששות, אבל בסה"כ לאחר כשעתיים-שלוש משתחררים הביתה(!!!) מבחינת כאבים, אז לפעמים יש כאב אחרי השאיבה, אבל הוא דומה לכאבי מחזור וניתן לקבל תרופה לשיכוך כאבים. אחרי כמה שעות הכל כבר מסתדר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו