רופאים נכבדים,

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רופאים נכבדים,
    שני
    03/02/2009

אני מטופלת בגונל F 75 יחידות מהיום החמישי למחזור. היום, יום 10 למחזור, אחרי 5 ימי הזרקה עשיתי אולטראסאונד + בדיקות דם והתוצאות: עובי הרירית: 6.5, זקיקים ימין: אחד בגודל 13. זקיקים שמאל: אחד בגודל 11, שניים בגודל 12, אחד בגודל 13 ושניים בגודל 14. E2 היום: 1182 פרוגסטרון: 1.3 אני אמורה להזריק הערב ומחר 37.5 יחידות גונל F. מתי להערכתם אמור להתרחש הביוץ? האם אין סיכוי שיתרחש ביום חמישי הקרוב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רופאים נכבדים,

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מיכל

ד''ר דוד ישי
    03/02/2009

קשה לדעת. אני מניח שזה יקרה יותר מאוחר מיום חמישי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה לרופאים

שני
    05/02/2009

הבוקר (יום חמישי), יום 12 למחזור אחרי טיפול בגונל, אולטראסאונד שתוצאותיו: זקיקים ימין: 17 זקיקים שמאל: 14, 16, 16, 18 אין נוזל בדוגלס, עובי הרירית:8 E2 - 1592 פרוגסטרון- 1.8 מתי אמור להתרחש הביוץ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר דוד ישי- אשמח לתשובתך

שני
    08/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מיכל

ד''ר דוד ישי
    08/02/2009

המצב יותר טוב אבל עדיין לפי הנתונים לא ניתן להגיד במדוייק. אני מעריך בצורה גסה שבין 2 ל 3 ימים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו