אסטרודיול גבוה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אסטרודיול גבוה
    חסויה
    03/02/2009

1.אני אחרי טיפול בגונל ואסטרודיול סביב 800 האם נהוג להתחיל טיפול נוסף מייד או שיש לחכות עד לירידת הערך? 2. האם כאשר עושים טיפול אחרי טיפול בחודשים עוקבים יש משמעות למינונים שנתנו חודש קודם לכן? בחודש קודם קיבלתי גונל 112.5 ו 150 החודש רוצים לעלות ל 187 האם ההשפעה של ה 187 תהיה שונה אם זה ינתן בחודש עוקב לטיפול של ה 112.5 וה 150 או אם המינון של 187 ילקח לאחר חודש הפסקה של הטיפול? האם ל187 תהיה השפעה חזקה יותר במקרה השני? תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אסטרודיול גבוה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חסויה

ד''ר דוד ישי
    04/02/2009

רצוי לעשות חודש הפסקה בין טיפול לטיפל. אני מניח שהמינון הועלה כדי לקבל תגובה חזקה יותר ( יותר זקיקים ) ואני מקווה שכך יקרה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבהרה

חסויה
    04/02/2009

תודה על תשובתך. יש לי מספר שאלות הבהרה/נוספות אשמח אם תוכל לעזור 1. האם רצוי לעשות הפסקה בין טיפול לטיפול בגלל ערכי האסרודיול או שבאופן כללי גם כשערכי האסטרודיול תקינים כדאי לעשות הפסקה?? 2. מהם ערכי אסטרודיול תקינים ליום השלישי למחזור. ערכים שבהם כדאי להתחיל טיפול? 3.חשוב לי להבין האם הפסקה בין טיפולים מעלה את השפעת המינון על תגובת השחלות או שלמינון של 187 תהיה אותה השפעה לאחר טיפול עוקב או לאחר טיפול עם הפסקה. המון המון תודה על תשובותך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו