אחרי תרומות ביציות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי תרומות ביציות
    יעל
    04/02/2009

עשיתי 5 תרומות ולא נקלט. אני בת 39 ואין לי ילדים. האם זה אומר שחבל להמשיך בכוון הזה? האם יש סיבות או טיפולים ידועים למצב שבו הרחם לא קולט הריון? יש בדיקות מסויימות? הרופא תמיד אומר שרק צריך להמשיך לנסות אבל אני כבר מתחילה להתיאש. תודה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי תרומות ביציות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעל שלום

פרופ' שחר קול
    04/02/2009

יש לערוך ברור מדוע הכישלונות החוזרים.
    במוקד הברור - הרחם. היסטרוסקופיה, אולי ביופסיה בשלב הלוטאלי? האם יש חצוצרות מורחבות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכי למומחה

טלי
    04/02/2009

ממליצה לך על פרופסור יהושע דור. הוא מנהל מח' הפרייה חוץ גופית בתל השומר-תותח על !!!!! אותי הפנו לתרומת ביצית בטוענה שאין לי סיכוי, פניתי אליו (לקליניקה בפרטי), עשיתי טיפול (לא תרומת ביצית ) ואני בהריון- ניסיון ראשון!!!!!! אין לך מה להפסיד , יעוץ אצלו הרבה יותר זול מתרומת ביצית , שיהיה לך בהצלחה וכל טוב מאחת שהרגישה אבודה...........

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו