שאלות

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלות
    ציפי
    04/02/2009

בת 28 אמא לילדה בת חמש שעליה נקלטתי להריון בתוך חודשיים כעת מנסה כבר שנה וחצי להכנס להריון ללא הצלחה . עשיתי ברור הורמונלי ביום השלישי למחזור שיצא תקין והתחלתי איקאקלמין פעמיים ביום לחמישה ימים כבר פעם שניה( שתיתי חודש היה זקיק בגודל 18 ביום ה-13 למחזור אבל לא נקלטתי, עשינו הפסקה לחודש ושוב שתיתי איקאקלמין פעמיים ביום לחמישה ימים) העניין הוא שכשהייתי במעקב זקיקים נצפו זקיקים בגודל של 12,13וכד' זה היה ביום ראשון והרופא אמר שהביוץ יהיה בשבת ואז בעלי היה בצו 8 וחזר ביום שני בלילה אחרי הביוץ יותר משבוע אחרי המעקב זקיקים . המחזור האחרון היה ב-31.12.08 עשיתי היום בדיקה ביתית ויצא שלילי הרופא אמר שאם לא נקלט אז נעשה צילום רחם מתי אמורים לעשות את זה? והאם זה בטוח לא הריון (לפי אולטראסאונד יש לי שחלות פוליצסטיות אבל יש לי מחזור כל חודש לא באותו תאריך כל הזמן אלא תמיד באיחור של יומיים שלושה) סליחה על האורך תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

ציפי
    04/02/2009

למה עושים הפסקה באיקואקלמין ולא שותים רצוף חודש אחרי חודש?(הרירית שלי במעקב הוא 11.8) תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    04/02/2009

אפשר, אך רצוי יותר לברר האם הטיפול נחוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ציפי שלום

פרופ' שחר קול
    04/02/2009

צילום רחם מבוצע בימים שאחרי סיום הדימום.
    אם יש ספק של הריון - עדיף לבצע בדיקת דם להריון לפני הצילום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ציפי
    04/02/2009

העניין הוא כמו שכתבתי שבעלי חזר רק ביום שני בלילה ולפי מה שהרופא אמר הביוץ היה אמור להתרחש ביום שבת האם יכול להיות שהביוץ התעכב קצת ואז יכול להיות בכל זאת הריון למרות שיצא שלילי בבדיקת הריון (בהריון הראשון שלי גם בבדיקה ביתית ראשונה יצא שלילי ורק אחרי שבוע יצא חיובי)? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו