אוביטרל כתמיכה דוחה מחזור?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אוביטרל כתמיכה דוחה מחזור?
    דפנה
    04/02/2009

שלום רב לד"ר , אני 10 ימים אחרי החזרת שני עוברים. במחזור הקודם שלא צלח , התחלתי לדמם כבר מיום 9 אחרי החזרה וכצפוי הטיפול נכשל. בד"כ הייתי מקבלת מחזור כמו שעון אחרי 13 יום מאוביטרל גם לפני שעברנו ל-IVF . הפעם ביקשתי מהרופא תמיכה נוספת והוא נתן לי להזריק חצי אמפולה של אוביטרל ביום ההחזרה וחצי אמפולה 3 ימים לאחר מכן. יש לציין שיש לי רירית טובה מאוד ואני גם לוקחת בנוסף אנדומטרין X 3 . האם עצם זה שאין לי דימומים עד כה זה אומר שיש סיכוי טוב להריון? האם 2 חצאי האמפולות דוחות את המחזור ? אודה לתשובתך מאוד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דפנה

ד''ר דוד ישי
    04/02/2009

יש סיכוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תגובתך

דפנה
    04/02/2009

אך מה בנוגע לשני חצאי האוביטרל. האם יש להם משמעות מבחינת הדחייה או שכאשר מדובר על תמיכה אין לזה משמעות ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו