שאלה לבנות!!

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה לבנות!!
    לימונית
    04/02/2009

שלום לבנות, אני מעוניינת לדעת ממבוטחות קופ"ח כללית בעלות אישור לטיפולים, כאלה אשר נזקקות לשירותי ההזרקה של האחיות - האם הן נדרשות לשלם עבור ההזרקות של האחיות - וכמה ( לכל יום)? והאם למעשה הן צריכות לרכוש גם את המזרקים והמחטים או שהתשלום הוא רק עבור שירותי האחות? הבהרה: בשאלה הנוגעת למזרקים ומחטים - אני כמובן מתכוונת לתרופות שיש להכין ולא לתרופות המגיעות במזרק מוכן להזרקה. השאלה על התשלום לשירות האחיות, כמובן מתייחסת לשתי השאלות גם יחד (עצם ההזרקה על ידי אחות). אודה מאוד לתשובתכן. בתודה מראש, ובהצלחה לכולכן, לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לבנות!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקפיצה

לימונית
    04/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה פתאום לשלם?

טלי
    04/02/2009

יש לגשת למרכז לבריאות האישה , עם התרופות ועם הוראת הזרקה מהרופא (אין סיכוי שאחות תזריק לך בלי טופס הוראת הזרקה , היא גם תצלם אותו ותשאיר עותק בשבילה לגיבוי) המזרקים, המחטים ע"ח הקופה ! אם משהו לא ברור לך תוכלי להתקשר למרכז לבריאות האישה בחולון טל: 03-5025900 תבקשי את אחת האחיות :פליסיה , ריבה או מרינה ואם יש בעייה תבקשי שיצרו קשר עם המרכז לבריאות האישה במקום מגורייך (הן כולן מכירות את כולן) לימונית, אני מקווה שמכל העניין תצא לימונדה מתוקה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטלי - תודה על תשובתך

לימונית
    04/02/2009

מאחלת גם לך בהצלחה. תודה, לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו