דופסטון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דופסטון
    מילקשייק
    04/02/2009

שלום, אחרי פעמיים של טיפול באיקקלומין. בחודש האחרון הרופא החליט להמתין חודש לפני הטיפול הבא באיקקלומין, לכן ניתן לי דופסטון : 2 כדורים ביום במשך 7 ימים. בשיחה עם הרופא הוא אמר שהמחזור צריך להגיע עד 3 ימים מהיום האחרון לסיום נטילת הכדור ומקסימום עד 5 ימים. לעומת זת, כבר עבר שבוע ולא הגיע המחזור. יש לציין שאני חשה רגישות בשדיים וכן התכווצויות ברחם. האם יתכן שהכדורים לא השפיעו? או שיש סיבה אחרת שיכולה להסביר את העובדה שהמחזור לא הגיע עד כה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דופסטון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום רויטל

ד''ר דוד ישי
    04/02/2009

תעשי בדיקת הריון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• /

מילקשייק
    05/02/2009

שלום, עשיתי הבוקר בדיקת הריון והיא יצאה שלילית. מה מספר הימים המירבי לקבלת מחזור לאחר סיום הכדור האחרון? והאם יש סיכוי שהטיפול בדופסטון לא השפיע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך שאלה

מילקשייק
    05/02/2009

שלום, נראה לי שהתגובה הקומת שלי התפספסה- לכן אשאל אותה שוב: עשיתי הבוקר בדיקת הריון והיא יצאה שלילית. מה מספר הימים המירבי לקבלת מחזור לאחר סיום הכדור האחרון? והאם יש סיכוי שהטיפול בדופסטון לא השפיע?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רויטל

ד''ר דוד ישי
    06/02/2009

הדימום אמור להופע תוך 5-7 ימים. למרות שזה נדיר, יתכן שהתרופה לא השפיעה עלייך . אם לא יהיה דימום צריך לנסות אולי תכשיר אחר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו