התייעצות... מתי לעבור לIVF?

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• התייעצות... מתי לעבור לIVF?
    נסיכה 26
    05/02/2009

שאלה: בת 28, מחזור סדיר בדרך כלל. התחלתי את הטיפולים שנה שעברה. בחודש אפריל עברתי צילום רחם: תקין.לאחר מכן, 3 חודשים איקקלומין: ללא הצלחה. בחודש שלאחר מכן, פיורוגן 50 מ"ג ליום: נכנסתי להריון, אך נאלצתי לעבור גרידה בגלל מום שהתגלה אצל העובר :( בכל מקרה, זהו החודש השני שאני מנסה עם פיורוגן, עברתי הזרעה ביום שלישי הזה. בערת ה', מקווה שהצלחנו.. דרך אגב, זרע תקין. בהתחשב לגילי (28), האם אני צריכה ללחוץ על הרופא שלי שיעביר אותי לIVF או שלנסות עוד הזרעות? מאיזה גיל סיכויים להרות יורדים? אני לחוצה בטירוף ובמצב נפשי באמת כבר מאוד מאוד קשה :( ועוד משהו, שאלה כללית: אני כרגע בכללית, שמעתי שבמכבי כל הנושא של IVF יותר מהיר ויעיל.. האם תוכל להגיד לי איפה עדיף?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות... מתי לעבור לIVF?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לעבור?

פרופ' שחר קול
    05/02/2009

הטיפול עם פיורגון הניב הריון, שלצערי לא היה תקין, והופסק.
    IVF לא מונע מומים מולדים, לכן איני רואה צורך לעבור ל - IVF.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רב, ד"ר ועוד שאלה

נסיכה 26
    05/02/2009

האם גיל 28 נחשב גיל מאוחר לניסיונות להרות? ועוד משהו: האם אתה מקבל בתל השומר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו