המשך גונל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• המשך גונל
    שחר
    05/02/2009

שלום, שוב אני, בת 41, אחרי שלושה ימים להזרקת גונל 112 ביום השמיני למחזור לא נצפו זקיקים, משמאל קיימת ציסטה 45 ממ'. מימין ממצא בקוטר 15 ממ' וצריך לשלול דרמואיד. כתבת לי שזה לא יכול לצוץ פתאום ולברר אם היה קיים לפני כן. בחודשים האחרונים עשיתי הזרעות טבעיות, ובחודש שעבר אוביטרל והזרעה. במעקב זקיקים לא נראה אותו ממצא בימין, אלא תמיד זקיק מוביל ועוד שניים קטנים יותר, וזקיקים קטנים משמאל. האם יש אפשרות שאותו זקיק מוביל מימין היה הציסטה? ואולי זו רק תגובה לגונל? בנוסף יש לי כאבי אגן (מאז הלידה לפני חמש שנים) שמתגברים לקראת ביוץ ומחזור, האם זה קשור? אילו בדיקות עלי לעשות (עשיתי כבר צילום רחם והיסטרוסקופיה)? והאם להמשיך בגונל למרות הציסטות. כל-כך הרבה שאלות.... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המשך גונל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום שחר

ד''ר דוד ישי
    06/02/2009

יכול להיות שהזקיק המוביל מימין הוא תמיד אותו ממצא ציסטי. כדי לדעת, צריך לחזור על אולטרסאונד לאחר הוסת. לא נראה לי שהכאבים קשורים.
    מה שאני מציע הוא לקחת חודש הפסקה כדי לעשות סדר, ולהחליט האם יש ציסטות ואם כן מה לעשות איתן ( להמשיך בטיפול למרות הציסטות או להציא )
    לפי התיאור נראה לי שאת זקוקה למינון גבוה יותר של גונל F

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו