בעיה עם שאלה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בעיה עם שאלה
    קרן
    06/02/2009

שלום רב אני מנסה להכנס להריון כבר 4 שנים עברתי הריון מחוץ לרחםולפני חצי שנה ניתוח של אנדומטריוזיס ועדיין אין כלום,רציתי להתחיל בטיפולים ואז בעלי נבהל מהמחשבה הזאת ואמר לי ללכת לרופאה ולנסות לראות אם יש דרך אחרת כמו למשל לקחת זריקות וכדורים שאני אקח, בעבר לקחתי איקוקלימין ואוביטרל (אם ככה רושמים).חשוב לי לציין שאני לא מפספסת את הביוץ והוא גם די חזר בחודש האחרון היה לי זקיק בגודל 28 ביום ה13 האחות הייתה בשוק שזה בלי כדורים השאלה שלי אם אתם חושבים שיש בכלל טעם לנסות את התהליך הזה עוד פעם חודש חודשים אחרי הניתוח או שאתם ממליצים כבר להתחיל בטיפולים. תודה ושבת שלום אתם עושים עבודת קודש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה עם שאלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום קרן

ד''ר דוד ישי
    06/02/2009

קשה לי לתת יעוץ רק על סמך הנתונים שמסרת. נראה לי שאחרי 4 שנים הגיע זמן לגשת למומחה לבעיות פוריות , ובלי להבהל, ללכת על הטיפול שיתן לך את הסיכויים הטובים ביותר להרות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו