מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלותטל06/02/2009
שלום במעקב זקיקים היום (ללא הורמונים) נכתב שיש מבנה ציסטי בעל גבולות בלתי סדירים 23X13 ולא ברור אם זה זקיק. עובי רירית 10 סדירה, מעט נוזל. בדיקות דם : אסטרדיול 1070 ופרוג 1.9 1. באיזה שעה מומלץ להזריק אוביטרל ולעבור הזרעה (ההזרעות תמיד בצהריים). 2. האם יש צורך ביום ראשון במעקב נוסף לוודא שאכן מדובר בזקיק? 3. היום התחלתי לקחת מטפורמין מחשש לפוליציסטיות. הפרופיל ההורמונלי שלי תקין אך יש עליה במשקל. לפני 4 ימים עברתי צילום רחם תקין. בהוראות המטפורמין כתוב לעבור בדיקות כליות. מה שם הבדיקה? האם זה מסוכן לקחת מטפורמין ללא בדיקת תפקודי כליות? שבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיקה
ד''ר דוד ישי06/02/2009אני לא בטוח לגמרי, אבל לפי הנתונים שמסרת , נראה לי שהבדיקה נעשתה ממש לאחר שבייצת כבר.
האוביטרל גורם לביוץ כ 36 שעות לאחר הזרקתו.
צריך לעשות בדיקת דם לתפקוד הכליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקיק? ביוץ?
טל06/02/2009ד"ר שלום שוב. שלשום הנתונים היו (יום 11): זקיק 15 מ"מ ללא נוזל, רירית 7 אסטרדיול 600 ופרוג' 1.2 והיום (יום 13) זקיק??? 13X23 מעט נוזל, רירית 10 אסטרדיול 1037 ופרוג' 1.9 בד"כ אני מבייצת עם זקיק גדול מאד ולא כ"כ מוקדם. 1. כדאי לי לבדוק ביום ראשון (מעקב ללא דם) אם יש בכלל זקיק לפני ההזרעה? 2. יש טעם להזריק מחר בבוקר אוביטרל? 3. אני לא יודעת אם ביצעתי בדיקת כליות, אם זה במסגרת בדיקות דם, כיצד היא מופיעה בבדיקה (איך היא נקראת?). תודה שוב ושבת שלום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום נטלי
ד''ר דוד ישי08/02/2009כדאי להזריק אוביטרל. האולטרסאונד ביום ראשון לא יוסיף מידע ולכן הוא חסר טעם ( גם אם בייצת כמה שעות לפני כן עדיין אפשר לעשות את ההזרעה ) . בדיקות הכליה הן UREA ו - CREATININ
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)