הזרעה תוך ריחמית

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הזרעה תוך ריחמית
    חגית
    07/02/2009

השאלה שלילאחר הזרקה תוך ריחמית האם זה בסדר שהזרע נוזל כמה דקות אחרי או שפשוט לא הזריקו לי נכון אני שואלת מכיוון שבקודמת הזרע לא נזל תיכף אחרי אלא רק לאחר יום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרעה תוך ריחמית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אל תדאגי

פולי
    08/02/2009

ממה שאני שמעתי ולמדתי מהרופא שלי, הזרע הרי מוזרק ישירות לתוך הרחם ולכן גם כשאת עומדת הזרע לא יוצא החוצה כי צוואר הרחם נסגר או משהו כזה... יש הפרשות לאחר מכן ויתכן שאת גם רואה זרע אבל זה שאריות כלומר רוב רובו של הזרע נמצא ברחם ומחכה לביצית (-: בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזרעה

חגית
    08/02/2009

אני מטופלת בגונל ואוביטרל מאז תחילת הטיפול אני משלשלת האם זה תופעת לואי תקינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום חגית

ד''ר דוד ישי
    08/02/2009

גם בהזרקה לרחם, ביחוד אם נפח הנוזל המוזרק גבוה , חלק יכול להשפך החוצה מהצואר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו