מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שאלה בעניין גונל Fשני08/02/2009
רופאים נכבדים, זה החודש הרביעי שאני מזריקה גונל במינון 75 יחידות כל יום. בשלשת החודשים הקודמים הזרקתי במשך שישה ימים, והחודש הזרקתי 75 יחידות במשך חמישה ימים ועוד 37.5 יחידות במשך יומיים. אח"כ נתבקשתי להזריק אוביטרל. עד היום מאד הקפדתי על תזונה מבוקרת ביותר ואכן הצלחתי לשמור על משקלי. החודש על אף שאני מאוד שומרת על תזונה נכונה, עליתי 2 ק"ג ולא ברור לי למה. לא ברור לי האם זה צבירת נוזלים, היות ואני לא מרגישה מאוד נפוחה ויש לי שתן סביר. מה שכן אני מרגישה עצירויות נוראיות (סליחה על התיאור- אבל אין לי יציאות בכלל במשך כשבוע) ואני מרגישה שכל מערכת העיכול שלי "תקועה". ניסיתי לשתות הרבה, אכלתי קצת שיבולת שועל, פירות וכלום לא עוזר. אני מאוד מוטרדת לגבי העצירויות שלי ועוד הרבה יותר מוטרדת מהעליה של 2 ק"ג אלו בחודש אחד. למה עליתי במשקל? מה הסיבה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום מיכל
ד''ר דוד ישי08/02/2009יכולות להיות הרבה סיבות . אם מדובר על משך זמן קצר, צבירת נוזלים זמנית כתוצאה מהטיפול נראה ההסבר הטוב ביותר.
לגבי העצירות. כדאי שתתיעצי עם רופא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר
שני08/02/2009מה זאת אומרת "משך זמן קצר"? ובהנחה שאכן מדובר בצבירת נוזלים, מתי זה אמור לחלוף? האם העליה במשקל קשורה לצבירת הנוזלים ו/או לעצירויות? איך מטפלים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהד"ר דוד ישי , אשמח לתשובתך
שני09/02/2009דילגתם עלי :(
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום מיכל
ד''ר דוד ישי10/02/2009זמן קצר פירושו מס' ימים - שבועות
עצירות לא מעלה במשקל. תתיעצי עם רופא מטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערכים בדם לבדיקה בבקשה
הריונות כימיים חוזרים אחרי לידה
זקיקים שגדלו אחרי אוביטרול
יש כדור לחיזוק הזרע
נקלחה ביופסיה מרירית הרחם
מנגל עשן פגיעה בהיריון
בדיקת nipt בהריון מומלצת?
שק חלמון - עזרה בבקשה
הריון מולארי-בטא ירדה והחלה לעלות חזרה
ערוץ הבריאות
.jpg)