שאלה בעניין גונל F

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה בעניין גונל F
    שני
    08/02/2009

רופאים נכבדים, זה החודש הרביעי שאני מזריקה גונל במינון 75 יחידות כל יום. בשלשת החודשים הקודמים הזרקתי במשך שישה ימים, והחודש הזרקתי 75 יחידות במשך חמישה ימים ועוד 37.5 יחידות במשך יומיים. אח"כ נתבקשתי להזריק אוביטרל. עד היום מאד הקפדתי על תזונה מבוקרת ביותר ואכן הצלחתי לשמור על משקלי. החודש על אף שאני מאוד שומרת על תזונה נכונה, עליתי 2 ק"ג ולא ברור לי למה. לא ברור לי האם זה צבירת נוזלים, היות ואני לא מרגישה מאוד נפוחה ויש לי שתן סביר. מה שכן אני מרגישה עצירויות נוראיות (סליחה על התיאור- אבל אין לי יציאות בכלל במשך כשבוע) ואני מרגישה שכל מערכת העיכול שלי "תקועה". ניסיתי לשתות הרבה, אכלתי קצת שיבולת שועל, פירות וכלום לא עוזר. אני מאוד מוטרדת לגבי העצירויות שלי ועוד הרבה יותר מוטרדת מהעליה של 2 ק"ג אלו בחודש אחד. למה עליתי במשקל? מה הסיבה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בעניין גונל F

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מיכל

ד''ר דוד ישי
    08/02/2009

יכולות להיות הרבה סיבות . אם מדובר על משך זמן קצר, צבירת נוזלים זמנית כתוצאה מהטיפול נראה ההסבר הטוב ביותר.
    לגבי העצירות. כדאי שתתיעצי עם רופא

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר

שני
    08/02/2009

מה זאת אומרת "משך זמן קצר"? ובהנחה שאכן מדובר בצבירת נוזלים, מתי זה אמור לחלוף? האם העליה במשקל קשורה לצבירת הנוזלים ו/או לעצירויות? איך מטפלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ד"ר דוד ישי , אשמח לתשובתך

שני
    09/02/2009

דילגתם עלי :(

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מיכל

ד''ר דוד ישי
    10/02/2009

זמן קצר פירושו מס' ימים - שבועות
    עצירות לא מעלה במשקל. תתיעצי עם רופא מטפל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו