בטא נמוכה ותמיכת פרוגסטרון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא נמוכה ותמיכת פרוגסטרון
    ורד
    09/02/2009

שלום רב, בדיקת בטא ביום רביעי שעבר (יום לפני האיחור)- 28 פרוגסטרון- 49. הבנתי מהרופא שהבטא חיובית אך נמוכה והוא הנחה אותי לעשות בדיקת דם שבוע אחרי לראות עלייה בבטא. במקביל, לאחר הסטוריה של 2 הפלות, המליץ לי לקחת אוטרוגסטן 100מ"ג שלוש פעמים ביום לתמיכה. יש לציין כי לאחר ההפלות עשיתי בדיקת קרישיות יתר והיסטרוסקופיה שתוצאותיהן תקינות. שאלותיי הן: לאיזו בטא יש לצפות שבוע אחרי הבטא הראשונה, שתעיד על הריון ותקינותו? האם נחוצה התמיכה? הבנתי שרמות הפרוגסטרון בסדר... כדאי לקחת לאור הפלות העבר? האם התמיכה יכולה לסכן חלילה ההריון? תודה רבה, ורד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורד שלום

פרופ' שחר קול
    09/02/2009

הבטא אמורה להכפיל עצמה כל יומיים.
    אוטרוגסטן לא יזיק להריון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

ציפי
    09/02/2009

אם מסיבה כלשהי אני לא יהיה נקיה האם אני צריכה לבטל את התור או עדיין אפשר לעשות אותה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אפשר

פרופ' שחר קול
    09/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו