סיכוי להריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• סיכוי להריון
    פולי
    09/02/2009

אני אחרי מחזור טיפול עפ פיוריגון מהיום ה-3 למחזור היום אני ביום 21 למחזור אתמול ביצעתי בדיקות דם : פרוג' 35.8 אסטרדיול 712 LH 1.8 ביום ראשון שעבר 1/2 עברתי הזרעה וביום ג' 3/2 התחלתי לקחת סופרפאקט(תרסיס לאף) כתמיכה כי הרופא שלי חושב שרמת הפרוגסטרון הטבעית שלי לא מספיקה לתמיכה בהריון. כלומר שתוצאות בדיקת הדם אתמול זה אחרי 5 ימי שימוש בסופרפאקט. אתמול כשמסרתי את תוצאות בדיקות הדם, הרופא ביקש שבנוסף לסופרפאקט אקח גם טבליה של אנדומטרין אחת ליום האם לאור התוצאות יש בכלל סיכוי להיכנס להריון? כי אני מבינה שצריך פרוג' ממש ברמה גבוהה כדי לתמוך בהריון האם יתכן מצב שהיתה הפרייה ובגלל שהפרוג' הוא רק 36 ההריון לא ימשיך? אני קצת לא מבינה את התהליך. אשמח להסבר תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיכוי להריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום פולי

ד''ר דוד ישי
    09/02/2009

הפרוגסטרון מיוצר ע"י השחלה ובשלב הזה , בעיקר , מכין את רירית הרחם להריון שרק מתחיל להשתרש. אם ההריון טוב הוא זה שישפיע על השחלה להמשיך ולהפריש פרוגסטרון ואף להעלות את הרמה בדם. ישנם מצבים לא שכיחים שבהם תפקוד לא תקין של השחלה גורם לפגיעה בסיכוי של הריון תקין לשרוד ואז יש חשיבות רבה למתן הפרוגסטרון מבחוץ. ברוב המקרים שאנחנו נותנים לא בטוח שזה הכרחי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו