מה עושים???

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מה עושים???
    פיי
    09/02/2009

אני בהריון לאחר טיפול IVF נמצאת בשבוע 5 לפני יומיים ועדיין אני חולה מצוננת ומשתעלת ניגשתי לבית מרקחת וקיבלתי סירופ נגד שיעול על בסיס טבעי HERBALS ואמר לי הרוקח שאני יכולה לעשות אינהלציה רק עם מים דיברתי עם הרופא שלי (רופא נשים) ואמרתי לו שאני חולה הוא אמר את יכולה לקחת אקמול או אופטלגין . שתיתי המון תה , הרבה לימונדה עשיתי ואני שמה באף מים עם מלח הם כל הטיפול בסדר ??? השיעול פחת האמתי נשארתי מצוננת חזק. מבחינה אחת אני חוששת האמתי מהאנהלציה והסירופ שתתיתי !!! מבחינה אחרת אני אומרת אולי כן אני מענה את עצמי וכן אני יכולה לקחת משהו שיעזור לי !!! מה תשובה לגבי הטיפול שנתתי לעצמי??? האם אוטריוין אסור בהחלט למרות שזה תרסיס לאף ??? אני נחנקת ומאוד קשה ככה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מה עושים???

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פיי שלום

פרופ' שחר קול
    10/02/2009

פורום זה עוסק בתחום הפיריון.
    שאלתך נוגעת למתן תרופות בהריון.
    מציע להפנות אותה לפורום המתאים.
    הערה: מכיוון שיש כ - 3% - 4% מומים מולדים באוכלוסיה, לא תקבלי התשובה שאת מצפה לה, כלומר שתרופה כזו או אחרת בטוחה ב - 100% ...
    מה עושים??? מבינים את הנושא , ופועלים בהתאם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו