ייאוש טוטאלי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ייאוש טוטאלי
    בקי
    09/02/2009

שלום, ד"ר. אני במצב של ייאוש טוטאלי... בת 26, מנסה כבר שנה. זרע תקין. מחזור אחרון 19/1. התחלתי להזריק 50 מ"ג החל מהיום השלישי של המחזור. ביום שלישי האחרון 3/2 הזרעה. ממש הרגשתי שהיה לי ביוץ.. ממש כאבים בבטן התחתונה + לפני זה רופא אמר שבדיקות דם טובות + רירית טובה + יש זקיק מוביל. אני יודעת שיש עוד 10 ימים עד המחזור, אבל... אני לא מרגישה כלום, לא גודש בחזה ולא כלום. לפי מה שקראתי, אולי עליי לעשות בדיקת דם לפרוגסטרון? יש צורך בכך? חוץ מזה, אין לי אף פעם פצעים על הפנים, רק יוצא קצת יומיים לפני המחזור, אבל הפעם, עוד משבוע שעבר אני כולי פצעים... שאלות בבקשה: 1. האם למרות כל מה שכתבתי יש סיכוי שאני בהריון? 2. במידה וטיפול לא הצליח האם אני יכולה גם חודש הבא להמשיך להזריק פיורוגן? 3. האם לבקש הפנייה להפרייה חוץ גופית? אודה לתשובתך... אני בקושי שורדת :(

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייאוש טוטאלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקי שלום

פרופ' שחר קול
    10/02/2009

1. כן
    2. כן, בתנאי שבדיקת א.ס. עם בוא המחזור תאשר זאת.
    3. יש לדעת את מלוא הפרטים הרפואיים כדי לייעץ.
    בשורה התחתונה - את צעירה, הריון זו שאלה של זמן. נסי להיות מעט סבלנית ואופטימית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו