מונוגון ופרולקטין

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• מונוגון ופרולקטין
    ציפי
    10/02/2009

שלום, בת 31 נשואה ללא ילדים, התחלנו טיפולי פוריות במונוגון לפני כ- 3 חודשים וזאת בעקבות פרולקטין גבוה שעם טיפול של דוסטינקס נשאר על ערך של 1000 כשנה. (לא הומלץ על ניתוח להורדת המיקרואדנומה והייתי ללא וסת כשנה וחצי). אחרי כחודשיים של טיפולים עשיתי בדיקת פרולקטין והערך עלה ל- 2400 אך עם זאת החזה ירד ואין הפרשה חלבית, גם מאז שחזרתי לקבל וסת בעקבות הטיפולים גרמו לחזרה של הגוף מפני כל תחילת סיפור הפרולקטין (הרבה נפיחות, השמנה ובצקות ברגלים). החודש אנחנו בהפסקה לצורך צילום רחם ו- MRI שאני עושה כל חצי שנה. שאלתי, האם העליה בפרולקטין הינה בעקבות עליה באסטרוגנים שנובעת מהביוצים? לציין שרופא הפריון מאוד מרוצה המתגובה למונוגון מבחינת ייצור ביוץ והרירית. האם ידוע לכם על רופאים בתחום הפריון שנתקלו בבעיות עם פרולקטין "עקשן" ? למרות שאני בטיפול אני עדין אצל שני רופאים ואני מקווה שלא יפספסו משהו בטיפול. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מונוגון ופרולקטין

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ציפי שלום

פרופ' שחר קול
    10/02/2009

העליה בפרולקטין נובעת מהאדנומה בהיפופיזה, ולא בגלל הביוצים.
    אם אין תגובה לדוסטינקס יתכן ואין מנוס מניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו