גונל F ועליה במשקל

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• גונל F ועליה במשקל
    שני
    10/02/2009

כבר 3 חודשים שאני מטופלת בגונל F במינון של 75 יחידות ובחודש השלישי 112 יחידות+ 75 יחידות לסירוגין. החודש, זה החודש הרביעי שהזרקתי גונל F במינון קבוע של 75 יחידות שבוע. בוצעה הזרעה. עליתי במשקל קילו וחצי ואני ממש לא שיניתי כלום בהרגלי התזונה שלי (כמו ב-3 החודשים הקודמים בהם לא עליתי כלל). 1) ממה נובעת העלייה במשקל החודש? 2) האם גונל F משמין, אפילו אם לא אוכלים יותר ממה שרגילים? כלומר האם התרופה עצמה גורמת להשמנה? 3) אני לא מרגישה שיש לי הצטברות נוזלים (אולי כן אבל איני מרגישה). במידה ויש צבירת נוזלים, מתי זה אמור לרדת, אם בכלל? 4) מהי דעתך המקצועית בעניין שלי? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גונל F ועליה במשקל

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מיכל

ד''ר דוד ישי
    10/02/2009

ה גונל F אינו גורם להשמנה. אבל השינויים ההורמונליים שנגרמים בגללו יכולים לגרום לצבירת נוזלים ולעליה זמנית במשקל. העליה חולפת זמן קצר לאחר הפסקת הטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מיכל שלום

פרופ' שחר קול
    10/02/2009

גונל לא משמין.
    העליה במשקל - יתכן על רקע צבירת נוזלים חולפת.
    אם ייכשלו 4 מחזורי גירוי על בסיס גונל יש לשקול IVF.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו