לד"ר ישי היקר - ש. שלא נענתה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לד"ר ישי היקר - ש. שלא נענתה
    לימונית
    10/02/2009

ד"ר ישי היקר שלום, ביום ד' הקרוב (11/02) אני אמורה לבוא לבדוק את הדיכוי ולהתחיל במנוגון (להזכירך: פרוטוקול ארוך). עד היום, תמיד קיבלתי שלושה ימים ראשונים שתי אמפולות של מנוגון יותר משאר הימים. בפורטוקול החדש מצויין 5 אמפולות ליום למשך כל הימים, ללא שלושה ימים ראשונים מוגברים. האם ייתכן ומדובר בטעות? אם לא - מדוע בעצם זה שוּנה? בפרוטוקול הקודם (שבאופן חד פעמים היה פרוטוקול קצר) קיבלתי מינון גבוה בהרבה: שלושה ימים 7 אמפולות ליום ושאר הימים 6 אמפולות ליום - וזה הניב רק 5 ביציות - 2 הפריות ושני עוברים (לעומת 10 ביציות בטיפול אחד קודם לכן שנעשה בפרוטוקול ארוך). במקרה ולא מדובר בטעות, אני מבקשת לדעת מדוע בעצם הורד המינון (למרות התוצאה הלא כ"כ טובה בטיפול הקודם שהיה מוגבר יותר) ומדוע אין התחלה של ימים מוגברים? מה השתנה בנושא זה? בתודה מראש, והמשך יום נעים, לימונית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לימונית

ד''ר דוד ישי
    10/02/2009

ענית לעצמך. מאחר שהפרוטוקול הקצר הניב פחות ביציות ומאחר שלמינון הגבוה לא היתה תועלת , חזרנו לפרוטוקול הארוך ולמינון מעט נמוך יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

לימונית
    10/02/2009

ד"ר ישי שלום, לא קיבלתי תשובה לגביי הימים הראשונים, שבד"כ מוגברים מאשר שאר הימים. אשמח אם תוכל לענות לי על כך. בהמון תודות, לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד תוספת

לימונית
    10/02/2009

ד"ר ישי, בדקתי עכשיו את התוכנית בה הושגו 10 ביציות (2 טיפולים לאחור). היא כאמור היתה בפרוטוקול ארוך, אבל כמות המנוגון היתה 6 אמפולות ליום לשלושת הימים הראשונים, ו-4, אמפולות לשאר הימים האחרים. כל זאת, לעומת 5 אמפולות למשך כל הימים בתכנית הנוכחית. לפי מה שהבנתי עד היום, לימים הראשונים יש חשיבות רבה. הם אלה שקובעים כמה ביציות יתפתחו. האם זה נכון? אם כן, האם ניתן להגביר את הימים הראשונים בכל זאת? אני מבקשת את סליחתך על השאלה החוזרת הזו, אבל אני קצת מודאגת מזה. בתודה מראש, לימונית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו