אוביטרל והזרעה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אוביטרל והזרעה
    שחר
    10/02/2009

שלום רופאים יקרים... אחרי שמונה ימים עם גונל, היום במעקב זקיקים: זקיק בימין 18, ובשמאל שניים 15 , 16. רירית 8. רק מחר אוכל לעשות בדיקת דם (שבתון...). ומחר אני אמורה להזריק אוביטרל, וביום חמישי הזרעה. שאלותיי : אם מחר אזריק בעשר בבוקר, מתי לעשות את ההזרעה ביום חמישי? באילו שעות? אחה"צ, לילה? ; האם הביוץ יכול להתרחש עוד היום וכך אפספס? האם האוביטרל "מקבע" את הביוץ? ואם יש טעם בכלל לעשות בדיקת דם מחר, עוד דקירה? ושאלה אחרונה ודי - האם גונל יכול לגרום לדלקת בשתן, אני פשוט כל הזמן רצה לשירותים, אני שותה הרבה, אבל כל עשר דקות זה קצת מוגזם. תודה גדולה על התשובות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוביטרל והזרעה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בבקשה תענו לי. תודה

שחר
    11/02/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הזקיקים נעלמים לאחר הביוץ ב- US

עדי
    12/02/2009

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שחר

ד''ר דוד ישי
    11/02/2009

הגונל F לא גורם לזיהום בשתן ( מה שאינו שולל את האפשרות של זיהום )
    הביוץ הוא כ 36 שעות מההזרקה. אבל אין הכרח לעשות את ההזרעה ממש בזמן הביוץ. אפשר לעשות את ההזרעה בטווח שבין 24 שעות לפני הביוץ ל 24 שעות אחרי.
    הביוץ יכול להתרחש היום. אם הפיק הטבעי של ה LH התחיל , האוביטרל אינו משפיע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה הפיק הטבעי?

שחר
    11/02/2009

האם לעשות מחר בבוקר בדיקת דם ומעקב זקיקים שוב?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שחר

ד''ר דוד ישי
    13/02/2009

הפיק הוא העליה החדה ברמה של ה LH שגורמת ( באופן טבעי ) לביוץ. האוביטרל מחקה את הפיק הטבעי.
    לאחר מתן אוביטרל , אין צורך לעשות בדיקת דם או אולטרסאונד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו