לפני החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני החזרת מוקפאים
    נטע
    11/02/2009

עשיתי בדיקת דם הבוקר לאיתור הביוץ לפני החזרת מוקפאים על בסיס ביוץ טבעי. האם ניתן לדעת אם עובי רירית הרחם מספיק טובה לקליטת העוברים באמצעות הנתונים שמתקבלים בבדיקת הדם? אם כן איזה ערך נותן את המידע הזה ומה הערך המינימום שאמור להיות על מנת שנדע שזה מספיק טוב? לא ניתנת לי עדיין אף תרופה לתמיכה ואני ביום ה- 12 למחזור. לא כדאי להתחיל כבר? אני אחרי מחזור שבא אחרי החזרת עוברים טריים (לאחר שאיבה) שלא נקלטו, האם יתכן שהסיבה לכך היא שעובי הרירית לא היתה מספיק טובה? לא עשו לי אולטראסאונד שבו יכלו לראות את העובי מלבד אני מניחה בשאיבה עצמה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לפני החזרת מוקפאים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום נטע

ד''ר דוד ישי
    11/02/2009

במחזור טבעי לא נותנים תמיכה. לא ניתן ללמוד על עובי הרירית מבדיקות הדם. הבדיקות נועדו לזהות את הביוץ ובהתאם לתזמן את החזרת העוברים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה קטנה בנושא

נטע
    12/02/2009

אם לא נותנים תמיכה, יתכן שעובי הרירית לא תהיה מספיק טובה לקליטת העוברים באופן טבעי מהביוץ? מדוע לא נותנים תמיכה ליתר בטחון? מה ההבדל בין החזרת עוברים טריים למוקפאים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום נטע

ד''ר דוד ישי
    13/02/2009

לשמרת שזה לא סביר ,יתכן שהרירית לא תהיה עבה מספיק. אבל זה נכון גם עם הכנה.
    התמיכה ( פרוגסטרון ) אינה מעבה את הרירית אלא מכינה אותה לקליטת העובר. להבדיל ממחזור טיפול ושאיבה , במחזור טבעי תפקוד השחלה תקין ואין צורך בתמיכה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו