תוצאות בדיקת דם

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת דם
    נטע
    11/02/2009

היום בבוקר עשיתי בדיקת דם ביום ה-13 של המחזור. בדרך כלל המחזור שלי סדיר (כל 28) ימים אך בפעם האחרונה שנבדק הביוץ הוא משום מה הקדים ביומיים כך שאני חוששת שפספסתי את הביוץ. תוצאות הבדיקה: Estradiol (E2) - 904 pmol/l Progesterone - 1.6 nmol/l LH - 4.6 IU/L איך ניתן לדעת אם אני לפני הביוץ או ממש אחרי ולכן ערכי האסטרדיול עדיין גבוהים? האם ערך אחר מעיד על כך שזה לפני או אחרי ביוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת דם

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את לפני הביוץ

פרופ' שחר קול
    11/02/2009

לא צפוי ביוץ ב - 48 השעות הקרובות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם צריך לעשות עוד בדיקה היום או

נטע
    12/02/2009

מחר או שאין צורך ומניחים שהביוץ יהיה עוד יומיים בערך ולפי זה מתזמנים את החזרת העוברים? 2. כמה ימים אחרי הביוץ מחזירים את העוברים? קיבלתי מכתב מבית החולים שהעוברים שלי בני 8 ו- 9 ימים. 3. ושאלה קטנה אחרונה, האם יתכן מצב שבו מפשירים את העוברים ואז הם לא שורדים ומודיעים לי שלא מחזירים לי אותם? אם כן, מתי מפשירים אותם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו