עזרה בבקשה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• עזרה בבקשה
    דנה
    12/02/2009

שלום! אני מטופלת בפיורגון 75 3 ימים , אתמול רמת הורמונים שלי הייתה אסטרדיול 1900 כמעט ובמעקב זקיקים אמרו שגודל של זקיקים מקסימום 11 ובכל אופן לפי הורמונים ראו משהו לא בסדר וביקשו ממני להגיע היום לבדוק שוב. היום בבוקר במעקב זקיקים היא ראתה זקיק בגודל 16 מ"מ . איך זה יכול להיות? האם יכול להיות שהיא לא ראתה את הזקיק? ואם כן היום יום חמישי מתי אפשר לדעתך לעשות הזרעה? אני פוחדת להיות ביום שישי שבת ולפספס פתאום ביוץ. מה עושים במקרים כאלו? ומאיזה גודל של זקיק אפשר לעשות הזרעה? הזקיק שלי מוביל 1 ולא הרבה גדולים רק אחד 16 מ"מ האם זה אומר שיש פחות סיכוי להיכנס להריון? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה בבקשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שכחתי לציין

דנה
    12/02/2009

שכחתי לציין שאתמול אסטרדיול היה 1900 והיום אחרי בדיקת דם יצא 3800 מה זה אומר זה מפחיד אותי מאוד?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום דנה

ד''ר דוד ישי
    13/02/2009

אם למרות הטיפול יהיה רק זקיק בשל אחד, הסיכוי להריון לא יהיה גדול יותר מאשר מחזור טבעי.
    עלית הרמה של האסטרדיול מעידה שיש די הרבה זקיקים שמתפתחים ומפרישים אני מניח שאם תחכי מספיק יתפתחו עוד זקיקים לגודל טוב . ללא מעקב הורמונלי , לא ניתן לחזות מתי בדיוק יהיה הביוץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו