בטא 18 ,13 ים לאחר החזרת מוקפאים

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בטא 18 ,13 ים לאחר החזרת מוקפאים
    מורן
    12/02/2009

נכון שזה לא מבשר טובות? או שבכל זאת זה בסדר? לא יודעת כרגע רמת פרוגסטרון. יש תקווה שלהריון תקין?אני אשתגע עד יום ראשון...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון: היום הוא ה-12 להחזרה

ליאת
    12/02/2009

והפרוגסטרון 45 . אסטרדיול 2030

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא להרים ידיים

טלי
    12/02/2009

כפי שאני יודעת החל מ-20 זה נחשב סביר. העיקר שתהיה הכפלה ..... אם את כ"כ במתח , יש לי הצעה תעשי מחר בדיקת דם נוספת אם התוצאה תהיה 30 (בהנחה שיום שבת זה אמור היה להיות 40 ...אבל אין בדיקות דם בשבת) אז את בכיוון טוב, זה מה שאני הייתי עושה במקומך!!!!! אני לא הייתי מחזיקה מעמד עד יום א', דרך אגב זו הפרייה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יש לי עוד "הארה " בשבילך

טלי
    12/02/2009

הבנתי שהוספת אח"כ שההחזרה הייתה ב-1.2 ובכן את לא ספרת נכון , את יום ההחזרה סופרים כאפס ורק אח"כ מתחילים לספור 12 יום, את היית צריכה למעשה לעשות את בדיקת הדם מחר ולא היום. חביבתי , הכל בסדר, את עשית בדיקה ביום ה-11 ולא 12 ,כל יום הוא קריטי. תסבירי בקופה שעשית טעות , תבקשי בדיקת בטא נוספת על הבוקר......... ובבקשה , בבקשה , בבקשה...תעדכני אותי מאחת שעתה 5 הפריות (עכשיו אני בהריון שבוע 9 ) חקרה את הנושא מכל כיוון, קראה כל מאמר קיים בעברית ובאנגלית ומנסה לעזור לבנות עד שיקבלו תשובה מהרופא!!!! בהצלחה לכולם

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטלי

הילה
    12/02/2009

התרגשתי מאוד מהתמיכה שלך פה, זה כל כך עוזר שיש מישהי שחוותה את אותו הדבר ואני בטוחה שהכמה מילים שלך אליה תצליח לעודד אותה והלוואי שמחר הבטא שלה תהיה טובה. אני אחרי IVF ראשון שלא הצליח לצערי, היה קשה (מי כמוך יודעת) אבל עברנו את החלק הקשה ואנחנו לפני החזרת מוקפאים שב"ה הפעם יקלטו, מנסים להיות אופטימיים. בהצלחה בהמשך ההריון, שימשיך תקין ושיהיה קל!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כן זהו החזרה של מוקפאים

ליאת
    13/02/2009

החזרה שלישית , אחרי שבפעם ראשונה ההריון הפסיק להתפתח ונפל בשבוע 6 , ובפעם השניה היה בטא 5 שלא התפתח . לכן אני כ"כ לחוצה .. נקווה לטוב ..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מישהי

ד''ר דוד ישי
    13/02/2009

למרות הבטא הנמוך , יש עדיין סיכוי שההריון תקין

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו