ימי מחלה בעקבות שאיבה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ימי מחלה בעקבות שאיבה
    גלי
    12/02/2009

אני נמצאת ב IVF ראשון. רציתי לדעת כמה ימי מחלה יש בשלב השאיבה?ובהחזרה? האם יורד ממספר ימי המחלה השנתיים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ימי מחלה בעקבות שאיבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ימי מחלה בטיפול IVF

הילה
    13/02/2009

אני אחרי IVF ראשון שלצרי לא הצליח ולפני החזרה של מוקפאים. קראתי באינטרנט שמגיע 16 ימי מחלה לטיפול וממה שאני זוכרת הם לא מתוך ימי המחלה השנתיים. אני לקחתי מחלה רק ביום של השאיבה וביום של ההחזרה שיצא יום חמישי ואז ביום ראשון לקחתי עוד יום והפעם זה נופל על יום שלישי אז ליתר ביטחון אקח גם רביעי וחמישי. בעקרון אין צורך בכל ה-16 ימים ולא נעים מהעבודה לקחת סתם. אגב, לקחתי גם ביום של בדיקת הדם להריון כדי לא להיות בעבודה כשמקבלת את התוצאות וממליצה גם לך. כמובן שמאחלת לך תשובה חיובית אבל מנסיון עדיף לקבל את התשובה בבית ולא בעבודה. בהצלחה! אגב את יכול לחפש באינטרנט את החוק לגבי ימי המחלה ולדעת במדויק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום גלי

ד''ר דוד ישי
    13/02/2009

נשים אינן הולכות לעבודה ביום שבין השאיבה להחזרה. אצלנו בכרמל אנחנו ממליצים על 3 ימי מנוחה לאחר ההחזרה . יוצא שהאישה בימי מחלה 5-6 ימים. אין לי מושג אם אלה מי מחלה מיוחדים או כאלה שמתקזזים מימי המחלה הרגילים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו