לפני החזרת מוקפאים בביוץ טבעי

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• לפני החזרת מוקפאים בביוץ טבעי
    הילה
    14/02/2009

אתמול (שישי) עשיתי בדיקת דם שניה ביום ה-14 מהמחזור ונאמר לי שהביוץ בכל זאת לא יהיה היום (שבת) כפי שהיה נראה לפי תוצאות בדיקת הדם מיום רביעי, עשו לי גם אולטראסאונד אתמול ואמרו לי שיש לי זקיק בגודל 15/21. 1. מתי אמור להגיע הביוץ לפי התוצאות של אתמול? 2. האם ערך הפרוגסטרון לא נמוך מידי לזמן שבו אני נמצאת? לא צריך להיות גבוה יותר כדי שההריון יקלט? Estradiol - 1576 pmol/l LH - 5.8 IU/L Progesterone - 1.3 nmol/l נאמר לי לעשות מחר (ראשון) שוב בדיקת דם וא.ס. לראות שהזקיק נעלם. 3.למה צריך לראות שנעלם? מה המשמעות של זה שהוא נעלם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אנה

ד''ר דוד ישי
    14/02/2009

לא ניתן להגיד לפי התוצאות שמסרת מתי יהיה הביוץ.
    הפרוגסטרון צריך להיות נמוך לפני הביוץ
    בד"כ אבל לא תמיד נעלם הזקיק לאחר הביוץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

אלה
    15/02/2009

עשיתי היום שוב בדיקות דם וא.ס. דרך קופת החולים כי הרופא שלי לא נמצא, עדיין אין לי תוצאות של הבדיקת דם אבל באולטראסאונד התוצאות: (היום ה-17 למחזור) רירית רחם 9.5 מ"מ זקיק בקוטר 21 מ"מ ומעט נוזל בדוגלס. הבודקת אמרה שכנראה היה אתמול ביוץ? בשישי נאמר שכנראה לא יהיה בשבת אז האם לפי התוצאות ניתן לדעת אם היה אתמול? האם הרירית טובה לקליטת עוברים מוקפאים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בטעות הגבתי פה.

אלה
    15/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום איילה

ד''ר דוד ישי
    15/02/2009

לא ניתן להגיד לפי המידע שמסרת האם היה ביוץ או לא. הרירית מצויינת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו