תוצאות א.ס.

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תוצאות א.ס.
    אלה
    15/02/2009

עשיתי היום שוב בדיקות דם וא.ס. דרך קופת החולים כי הרופא שלי לא נמצא כדי לאתר ביוץ לפני החזרת עוברים על ביוץ טבעי, עדיין אין לי תוצאות של הבדיקת דם אבל באולטראסאונד התוצאות: (היום ה-17 למחזור) רירית רחם 9.5 מ"מ זקיק בקוטר 21 מ"מ ומעט נוזל בדוגלס. הבודקת אמרה שכנראה היה אתמול ביוץ. בשישי אמרת לפי בדיקות דם שהיו מהבוקר שלא ניתן לדעת מתי יהיה הביוץ אז האם לפי התוצאות האלו ניתן לדעת אם היה אתמול? האם הרירית טובה לקליטת עוברים מוקפאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות א.ס.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בינתיים קיבלתי גם תוצאות בדיקת הדם

אלה
    15/02/2009

Estradiol - 1369 pmol/l Progesterone - 4 nmol/l LH - 77.2 IU/L אודה לקבלת תשובה בהסתמך על בדיקת הדם ובדיקת הא.ס. שאלה נוספת, מדוע ירד ערך האסטרדיול מהבדיקה ביום שישי שהיה 1576, אם זה יורד כיצד תהיה תמיכה לעוברים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום אלה

ד''ר דוד ישי
    16/02/2009

הרמה של ה LH מעידה על ביוץ מחר. לפי זה צריך לתכנן את ההחזרה. בשלב הזה יש ירידה ב E2 באופן נורמלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום איילה

ד''ר דוד ישי
    15/02/2009

לפי תוצאות הבדיקות.הן נלקחו ממש בזמן השיא של ה LH. מה שאומר שהביוץ יהיה כ 24 שעות אח"כ. הרירית טובה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת- לחוצה

עדנה
    16/02/2009

אם הביוץ 24 שעות אחרי והבדיקות הן מאתמול(ראשון) אז זאת אומרת שהיום יהיה הביוץ והרופא שלי אמר שהביוץ היה אתמול וקבע לי החזרת עוברים בני 3 ימים ליום רביעי שזה יוצא יומיים אחרי הביוץ (בהנחה שהוא היום) ולא שלושה כמו שאמור להיות? איך ניתן לדעת בוודאות מתי היה והאם זה לא נורא אם מחזירים את העוברים יום קודם? מה לעשות??? שאלה נוספת, הרופא אמר לי לקיים אתמול יחסים, מסקרן אותי לדעת מה הסיבה לקח? במה זה מועיל? שהרי פנינו לIVF עקב בעיית זרע כך שממילא לא נוכל להיכנס להריון טבעי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום איילה

ד''ר דוד ישי
    16/02/2009

אין לי מושג לגבי עניין יחסי המין. אבל לגבי ההחזרה , אין משמעות של סטיה של יום לכאן או לכאן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו