תמיכת פרוגסטרון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• תמיכת פרוגסטרון
    עינת
    15/02/2009

לרופאים שלום. אני במחזור של גונל. זריקת אוביטרל ביום רביעי והזרעה בשישי אחרי 36 שעות. סה"כ היו שלוש ביציות בגודל 17ממ ומעלה, ואסטרדיול 900 לפני מתן אוביטרל. אני פוליציסטית רזה, לא מבייצת ולא מקבלת מחזור בכלל. שאלותיי - למה לא נתנו לי מעקב או תוספת אוטומטית של פרוגסטרון כדי לתמוך בהריון אפשרי? האם כדאי לבקש? וגם -- האם יש קשר בין יכולת יצור פרוגסטרון אחרי הפריה ושחלות פוליצסטיות. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכת פרוגסטרון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ליזר או אינפרא

לילי
    15/02/2009

האם מותר להמשיך טיפולים להוצאת שיער באינפרא באזורים כמו הבטן והמפשעות? (בזמן הטיפולים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה דחופה. חשוב חשוב חשוב

לילי
    15/02/2009

אני אמורה להתחיל ivf נוסף כמה זמן מומלץ להמתין בין טיפול לטיפול? ומה אפשר לעשות בשביל להגדיל את הסיכויים להריון? (טיפולים ברפואה סינית, אכילה מנוחה וכו....)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום שוב

ד''ר דוד ישי
    15/02/2009

מומלץ להמתין חודש. אפשר לנוח ולצבור כוחות להמשך הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לילי

ד''ר דוד ישי
    15/02/2009

לא ידוע לי על בעיה עם טיפולי הסרת שיער בזמן הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו