ביוץ לפני שאיבה - דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• ביוץ לפני שאיבה - דחוף
    ענת
    15/02/2009

אני לוקחת מנופור מהיום השלישי למחזור בהתחלה 3 אמפולות במשך שלושה ימים ואח"כ 4 אמפולות . ביום התשיעי למחזור הוסיפי לי אורגלוטראן 0.25 מ"ג תאריך מחזור31.01 בערב לכן החישוב היה לפי תאריך 1.02.09. בתאריך 11.02.09 אורך זקיק אחד היה 14 והשני 11 בתאריך 12.02.09 אורך זקיק אחד היה 15 והשני 12 . כל זה בשחלה בצד שמאל. בצד ימין לא היה זקיק ב11.02.09 למחרת 12.02.09 היה זקיק באורך 4 . ביקשו ממני להמשיך כל סוף השבוע 12.02-14.02 לקחת את אותם כמויות שלהזריקות מנופור +אורגלוטראן. בתאריך 15.02.09 בבדיקת אולטראסאונד התברר שהזקיקים בצד שמאל נעלמו . כנראה היה ביוץ. ובצד ימין יש זקיקים קטנים. הייתי אמורה להיות הכנה לשאיבה. מה קרה ? האם היתה טעות בתוכנית שנתנו לי? האם השאיבה היתה צריכה להיות במהלך שבוע שעבר. האם החישוב שנתנו לגבי השאיבה היתה שגויה? האם האורגלוטראן לא אמור למנוע ביוץ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביוץ לפני שאיבה - דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביוץ לפני שאיבה דחוף

ענת
    16/02/2009

למה למא עונים לי אני ממתינה בדחיפות לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ענת

ד''ר דוד ישי
    16/02/2009

מפעם לפעם קורה שהדיכוי ( אורגלוטרן במקרה שלך ) לא מצליח למנוע את הביוץ הטבעי. אין כאן עניין של טעות בתכנון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו