הפסקת טיפול- מיואשת

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• הפסקת טיפול- מיואשת
    דנה
    16/02/2009

שלום אני בעלת שחלות פוליצ'. 4 מחזורים לקחתי איקקלומין רק פעם אחד זה עבד עלי. עברנו לזריקות שבועיים 50 מ"ג לא נתן כלום ואז 3 ימים 75 . אחרי כמה ימים באתי לבדיקת דם ואסטרודיול שלי קפץ ל 1800. וזקיק היה 16 מ"מ. אמרו לי להזריק רק 50 מ"ג. בבוקר לאחר באתי לבדיקה- הורמונים עלו ל 3800. ונצפו 6 זקיקים - 3 בכל שחלה.גדולים ואחרי יום אחד נצפו 6 זקיקים בכל שחלה 16 עד 22 מ"מ. בגלל שרמת הורמונים עלתה ל 8000 הוחלט החודש להפסיק את הטיפול ולא לעשות את הזרעה בגלל אפשרות לריבוי עוברים. אני מאוד מדוכאת - כל כך הרבה הזרקתי אני מחכה 5 חודשים רק בשביל להגיע לביוץ עכשיו רופא שלי אמר שהוא לא ידע איך הגוף שלי מגיב ועכשיו אחרי שהוא יודע הוא יתן לי 58 מ"מ. שזה באמצע כדי שלא יהיו הרבה זקיקים.הוא אמר לי שעכשיו עשיש לי כל כך הרבה זקיקים גדולים אני צריכה לחכות שבוע ויתחיל לי מחזור- אך אני מקבלת מחזור רק על ידי פרוברה למה צריך עכשיו לבוא מחזור לבד לא הבנתי? בתוך שבוע וחצי? הוא אמר גם שרמת הורמונים תרד. מה לדעתך מתי אני אוכל להתחיל סבב חדש ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת טיפול- מיואשת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דנה

ד''ר דוד ישי
    16/02/2009

את תקבלי וסת בגלל שהתפתחו זקיקים בשלים. לא ניתן להגיד מתי תוכלי להתחיל מחזור נוסף. במצב כמו שלך, קשה למצא את המינון האופטימלי . במצבים קיצוניים אין מנוס מלעבור ל IVF

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו