רוצה הריון

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• רוצה הריון
    חסוי
    16/02/2009

בת 30 אחרי שתי לידות ספונטניות.מעוניינת להרות כבר שנה וחצי של ניסיונות. אחרי שלושה טיפולים באיקקלומין אוביטרל מעקב זקיקים והזרעות. בחודש הבא אמורה להתחיל הפריה חוץ גופית בפרוטוקול קצר ומיקרומניפולציה (לבעלי ספירה נמוכה). בכל 28 מהווסת האחרונה מופיע לי דימום קל שנמשך במשך6 ימים ומתכהה , וכעבור יום יש לי כאבי בטן ודימום חזק יותר שנמשך במשך 4-5 ימים . בבדיקות הורמונליות ביום הראשון של הדימום : LH 12.7 FSH 6.34 PROLACTIN 8.89 בבדיקות הורמונליות באותו חודש ביום של הדימום החזק יותר: LH 9.8 FSH 9.20 PROLACTIN 6.98 הגובהה שלי 165 והמשקל 54 אני יודעת שבדיקות אלו אולי מרמזות על בעיות ביוץ. 1.האם יתכן בעיית ביוץ? ואיזו? 2.האם זה יכול להצביע על שחלות פוליציסטיות? 3.האם אוכל להרות ? 4..איזה טיפול יתאים לי? 5.ממה יכול לנבוע שהווסת נמשכת 10-11 ימים? אודה מראש על תשובתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה הריון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום חסוי

ד''ר דוד ישי
    16/02/2009

הרמות הגבוהות של ה LH מתאימות לPCO . אבל גם אם יש בעית ביוץ היא תפטר ב IVF. בודאי שתוכלי להרות. הוסת הארוך בד"כ חסר משמעות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו