דחוף

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• דחוף
    יעלי
    16/02/2009

אני בת 32 ובעלי בן 35 עם זרע תקין. לי היתה בעיית חצוצרות ולכן עברנו מספר רב של טיפולים שלא הצליחו. אגב, החזירולי גם בלסטו' בעבר אבל מוקפאים ולא נקלטו, לא עברתי היסטרוסוקופיה אלא רק לפרוסקופיה, וגם הנצה לא בוצעה (נאמר לי תמיד שהעוברים מפותחים יפים ללא שברים). היה הריון כימי אחד בתחילת הדרך (עוד בנוכחות ההידרוסלפינגס לפני הכריתה). תמיד החזירו לנו 2 או 3 עוברים. הפעם בטיפולו של רופא חדש אבל שלא במסגרת פרטית עלתה האפשרות להחזיר 4 או 5 עוברים ביום 2 או 3. זה יהיה כבר טיפול שמיני ועברתי ייסורים רבים. לא מדאיג אותי הריון תאומים מה שכן הייתי רוצה לדעת כמה זה משפר את הסיכויים ועל כמה הם עומדים (חצוצרה אחת נכרתה השנה והשניה אינה הידרוסלפינקס אלא רק חסומה ולא שוקמה). העוברים יפים, התגובה יפה, הרירית עבה ובכל זאת לא הצלחנו עד היום. שאלה נוספת: האם אחרי החזרה של כ"כ הרבה עוברים צריכה להיות הרגשה שונה בזמן ההמתנה לבטא? יש סימנים מוקדמים שונים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום אנני

ד''ר דוד ישי
    16/02/2009

פרט למצבים מאד יוצאי דופן , לא מחזירים יותר מ 3 עוברים. ההרגשה אינה שונה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עידוד

טלי
    17/02/2009

קראתי את המקרה שלך ומאוד נגע לליבי. האם ניסית את שיטת הפיפל? אני מבינה מהסיפור ש"זיפט" לא מתאים. אם העוברים יפים והרירית טובה , לדעתי בסוף יהיה הריון ....זה פשוט עניין של מזל! חברה שלי עשתה טיפולים ונקלטה בפעם ה-10 !!!! מייעצת לך לטפל אצל פרופ' בעל שם, מנהל מח' הפרייה חוץ גופית בבית חולים (לא פחות מזה) כמובן שזה ענין של תקציב. בכל אופן תקראי כל יום פרק בתהילים פרק פ"ו (אני ממש לא דתיה) אני עשיתי את כל מה שייעצתי לך (מלבד פיפל) והצלחתי. מה יש לך להפסיד?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו