שאלה אולי קצת טפשית אבל לחוצה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• שאלה אולי קצת טפשית אבל לחוצה
    רינת
    16/02/2009

מחרתיים מחזירים לי עוברים ויש לי עצירות כבר כמה ימים, האם זה בסדר אם אקח כדורים טבעיים להקלה, מפחדת שימשיך ואחרי ההחזרה אהיה בלחץ "להתאמץ". קניתי בסופר פארם כדורים שכמובן שלמרות שכתוב שזה טבעי הם בטח לא לחלוטין טבעיים האם זה עשוי להזיק להשרשה? האם כל מה שזה מכיל ויספג בגוף כבר יצא עד אז?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאלי - המלצה

לימונית
    16/02/2009

אלי שלום, אני ממליצה לך בחום לנסות לשתות מיצוי שזיפים (שימי לב 'מיצוי' ולא 'מיץ'). קיבלתי את ההמלצה החמה הזאת מרופאה, ואכן זה עובד נפלא. ניתן להשיג את זה כמעט בכל סופר. זה מופיע בבקבוק פלסטיק בד"כ. זה פשוט רכז של מיץ שזיפים. לפעמים זה יכול להיות אפילו טעים (תלוי בחברה המייצרת). אבל... זה עושה פיצוצים בבטן כי זה מפעיל טוב את המעיים, אז כדאי לך לשתות את זה כשאת בבית, ולחכות שיעשה את עבודתו - עד שרצים להתרוקן. תשתי לפחות כוס או קצת יותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ללימונית

רינת
    16/02/2009

תודה על ההמלצה, בהחלט אנסה זאת, ממש בלחץ אחרי ההחזרה מכל דבר הכי קטן ואולי טיפשי :-) והכי חשוב בהצלחה לנו!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום רינת

ד''ר דוד ישי
    16/02/2009

את יכולה לקחת ללא דאגה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו