פרוגסטרון נמוך

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרוגסטרון נמוך
    ליאת
    16/02/2009

שלום עברתי הזרעה עם טיפול של איקאלומין 12 ימים אח"כ עשיתי בדיקת דם שיצאה שלילית הפרוגסטרון יצא 4.7 בנוסף לכך יש לי שחלות פוליציסטיות האם יש קשר בין ערך הפרוגסטרון לשחלות הפוליציסטיות? תודה ליאת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרוגסטרון נמוך

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום ליאת

ד''ר דוד ישי
    16/02/2009

הפרוגסטרון הנמוך הוא תוצאה של העובדה שאין הריון. זאת רמתו הנורמלית בשלב הזה. אין קשר לשחלות הפוליציסטיות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת באותו נושא

ליאת
    17/02/2009

תודה על התשובה האם ייתכן שהייתה הפרייה אחרי שעשו לי הזרעה אבל בגלל שאני פוליציסטית לא ייצרתי מספיק פרוגסטורון להחזיק אה ההריון? העובדה שאני פוליציסטית אומרת שכל חודש ייצור הפרוגסטרון שלי יהיה נמוך?הבייצית לא תפרד מהזקיק ואז לא יהיה לי סיכוי להכנס להריון בצורה טבעית? תודה ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ליאת

ד''ר דוד ישי
    17/02/2009

לא. כאשר יש זקיק שמבשיל עד למצב של ביוץ , הוא מספיק חזק כדי לספק את הפרוגסטרון הדרוש. הבעיה בשחלות פוליציסטיות היא להגיע לשלב הביוץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה אחרונה - מקווה

ליאת
    17/02/2009

תודה על התשובות איך אפשר לדעת אם התרחש אצלי ביוץ? האם התוצאות הבאות מראות שאני קרובה לביוץ: ESTRADIOL(E2) 2043.00 PMOL/ (FOLLICULAR PHASE 70-900 PMOL/L MID-CYCLE PHASE 140-1900 PMOL/L LUTEAL PHASE 70-1000 PMOL/L POSTMENOPAUSAL <150 PMOL/L LH 4.66 MIU/ML FOLLICULAR PHASE 2.0-11 MIU/ML MID-CYCLE 12-105 MIU/ML LUTEAL PHASE 0.9-13 MIU/ML POSTMENOPAUSAL 10-65 MIU/ML PROGESTERONE 0.70 NMOL/L FOLLICULAR PHASE 0-1.0 NMOL/L LUTEAL PHASE 3.8-51 NMOL/L POSTMENOPAUSAL 0-1.0 NMOL/L תודה ליאת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום ליאת

ד''ר דוד ישי
    17/02/2009

לא ניתן לדעת לפי הנתונים האלה בלבד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק תשובה לשאלתי

יעלי
    17/02/2009

רציתי לדעת: אם כן החזירו 4 - האם הסיכוי להיקלטות גדול יותר מ-2 או 3? ברור לי שהסיכון להריון מרובה גדל אבל השאלה היא האם גם ךלהריון בכלל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו