פרטומיד/קלומיד 50

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• פרטומיד/קלומיד 50
    מירב
    16/02/2009

שלום רב, אני בת 27 ונשואה כחצי שנה . בעלי ואני מאד רוצים ילד ומנסים כבר מספר חודשים. המחזור שלי הינו בממוצע כל 40 יום ונמשך כשבוע (פחות או יותר) ולכן קשה לי לדייק לגבי יום הביוץ. קבלתי מהרופא שלי מרשם לכדורי פרטומיד50, 2 כדורים ביום למשך 5 ימים. המחזור האחרון שלי היה ב-28.1 ואת הכדורים התחלתי ב- 6.2. נאמר לי כי לאחר שהנני מסיימת את 5 הימים הללו, להמתין עוד 5 ימים ואז להתחיל לקיים יחסים. שאלתי הנה כמה זמן אני אמורה לקיים יחסים? מתי בערך יהיה הביוץ? תודה רבה, מירב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרטומיד/קלומיד 50

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום מירב

ד''ר דוד ישי
    16/02/2009

במשך 3-4 ימים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת

מירב
    17/02/2009

בתשובתך הכוונה הינה -במשך 3-4 לאחר 10 ימים מנטילת שני הכדורים הראשונים של פרטומיד? מאחר וכפי שרשמתי נאמר לי לקחת 5 ימים שני כדורים ביום ולאחר מכן להמתין 5 ימים ואז להתחיל בקיום יחסים. האם זה הגיוני גם למחזור של 40 יום שהביוץ יהיה מוקדם יחסית ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מירב

ד''ר דוד ישי
    17/02/2009

הצורה הזאת של טיפול ללא מעקב אחר הביוץ היא פחות יעילה. בממוצע הביוץ הוא כ 5 ימים אחר סיום הכדורים אבל הוא נע בין יומיים ל10 ימים ואף יותר. תתכנני את יחסי המין לבד בהתאם לטווח שאת רוצה לכסות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רק רציתי לוודא...

מירב
    17/02/2009

קודם כל אני מאד מודה לך על המענה המהיר. בכל מקום שאני קוראת על הכדורים לביוץ אני רואה שיש לקחת אותם מהיום השני עד החמישי של המחזור. הרופא שלי נתן לי את הכדורים פרטומיד 50 ואמר לי כי עליי לקחת אותם דוקא בסיום המחזור. האם הדבר הגיוני?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום מירב

ד''ר דוד ישי
    17/02/2009

יש כמה צורות לקחת את הטיפול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו