בדיקת זקיקים מדאיגה...

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• בדיקת זקיקים מדאיגה...
    חן
    17/02/2009

בוקר טוב, אני מנסה מזה כ-8 חודשים להכנס להריון והחודש זהו החודש השני אשר אני עושה מעקב זקיקים עקב ביוץ לא סדיר בגלל שחלות פוליציסטיות והסתבר כי הביוץ הינו ביום ה-18. חודש שעבר נטלתי איקקלומין אשר גרמו לי לציסטות ועל כן הוחלפו למטפורמין. ולפני כ-8 שנים אובחן אצלי חשש לאנדומטריוזיס. שאלתי היא- הבוקר עשיתי בדיקת זקיקים וגילו כי בשחלה ימנית ישנה ציסטה צלולה 29*28 מ"מ ועוד ציסטה בגודל 18*18 מ"מ וזקיקים קטנים בשחלה שמאלית וזה מה שמדאיג אותי- ליד השחלה מבנה נוזלי בגודל 39*26 מ"מ עם קרומים בתוכו- ייתכן נוזל בין הדבקויות, נצפו זקיקים קטנים. לא נמצא נוזל בדוגלאס. מה זה אומר מבנה הנוזל הנ"ל? האם גם הכדורים הנ"ל לא טובים ורצוי לעבור לזריקות הורמונליות? האם כדאי לי כבר ללכת לייעוץ עם מומחה פוריות? מתנצלת על המגילה אבל אני כבר ממש לחוצה ומבולבלת. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת זקיקים מדאיגה...

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חן שלום

פרופ' שחר קול
    17/02/2009

אם עלה חשש להידבקויות, יתכן ויש בעייה "מכאנית" בנוסף לבעיית הביוץ.
    יתכן ויש לשקול צילום רחם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובה מהירה אבל...

חן
    17/02/2009

את צילום הרחם עושים אצל רופא נשים מטפל או מומחה פוריות? האם זה לא אומר שאכן יש לי אנדומטריוזיס?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

פרופ' שחר קול
    17/02/2009

צילום רחם יכול להיעשות ע"י הרופא המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו