אשמח לחוות דעת שניייה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אשמח לחוות דעת שניייה
    אלין
    17/02/2009

הייי, אני ובעלי ניסינו מזה כשנה וחצי להכנס להריון ללא הצלחה. (אני בת 24 ובעלי בן 28) החלטנו לפנות לרופא פוריות על מנת לאבחן מה הבעיה. נמצא אצל בעלי אחוז זרע ירוד,משמע אחוז הזרע התקין מאוד נמוך= 5% ואצלי נמצא כי הכל תקין (לפי בדיקת ביוץ ביום ה21 למחזור+ בדיקת הורמונים ביום ה3 למחזור). ניסינו איקלומין, לא הצליח. הרופא החליט לשמחתנו לעבור שלב לזריקות, אך לפני כן הוא טען כי עליי לעבור צילום רחם. אני מאוד חוששת מהבדיקה וסיכונייה, האם באמת יש הצדקה שאעשה צילום רחם למרות שהבעיה היא לכאורה של בעלי? בתודה רבה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אשמח לחוות דעת שניייה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום דורית

ד''ר דוד ישי
    17/02/2009

ראשית הבהרה. הסיכון של צילום רחם הוא זניח. הבעיה שלו הוא האי נוחות שהוא גורם לאישה.
    אני מסכים עם הרופא שלך. לעבור את כל התהליך של הטיפולים ואז לגלות שהם היו חסרי סיכוי בגלל בעיה מכאנית , זה לא נכון רפואית גם אם הסיכויים שיש גם בעיה מכאנית נמוכים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו