אחרי החזרה

מנהל הפורום

פרופ` יעקב (ג`קי) אשכנזי
פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי
לקביעת תור אצל פרופ' יעקב (ג'קי) אשכנזי ללא פרסום בפורום

• אחרי החזרה
    עידית
    18/02/2009

הבוקר הוחזרו לי 2 עוברים ונאמר לי לנוח בבית היום ומחר. 1. הבנתי שלא חייב לשכב אפשר לשבת, השאלה מה עדיף כי גם ככה אני לא עושה כלום אז אם עדיף לשכב אני אעשה זאת. 2. האם לא כדאי גם ביום השלישי והרביעי לנוח שכן אז אמורה לקרות ההשתרשות? 3. זו החזרה של מוקפאים וקיבלתי רק אנדומטרין לתמיכה מהיום והחלו לי קצת דקירות מתחת לבטן התחתונה, גם בפעם הקודמת ואז אמר לי הרופא שזה בסדר למרות שהיו לי דקירות מאוד חזקות, הוא אמר שזה מהשחלות המוגדלות אז לשתות הרבה והפעם זה על ביוץ טבעי אז האם זה נורמלי שהאנדומטרין גורם לדקירות? בינתיים חלשות. האם יכול להיות שכדאי להחליף את התמיכה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אחרי החזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עידית שלום

פרופ' שחר קול
    18/02/2009

1. לא עקרוני. אין צורך במנוחה. אפשר לחזור לפעילות רגילה.
    2. סיכויי ההריון אינם תלויים במנוחה. אפשר לחזור לפעילות מלאה ורגילה.
    3. אנדומטרין לא גורם לדקירות. אם הטיפול על בסיס ביוץ טבעי, אפשר להפסיק הטיפול עם אנדומטרין. אין צורך בתמיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם התמיכה יכולה להזיק אם לא צריכים

עידית
    18/02/2009

אותה במחזור טבעי?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא

פרופ' שחר קול
    19/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגעת המחזור עם התמיכה

עידית
    19/02/2009

האם גם בהחזרת מוקפאים במחזור טבעי ותמיכה של אנדומטרין בלבד מיום ההחזרה, במידה ולא יהיה הריון המחזור לא יגיע עד שאפסיק עם התמיכה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא בהכרח

פרופ' שחר קול
    19/02/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו